Reclamă

Filmul „Frumoasa și bestia” a fost unul dintre cele mai apreciate din istorie. O vedetă de la noi a dublat vocea personajului principal și nimeni nu a știut. 

Alina Eremia se află în spatele vocii „Frumoasei” care se îndrăgostește de bestia din castel. Artista este discretă cu viața sa și s-a ținut departe de scandalurile care au apărut în presa mondenă. Totodată, a avut mai multe proiecte pe care le-a dezvăluit mult mai târziu după ce au avut loc, ca și în acest caz.

Într-un videoclip de pe TikTok, Alina Eremia a mărturisit că a dublat vocea personajului principal, iar fanilor nu le-a venit să creadă. Deși vocea le-a părut cunoscută internauților, nimeni nu și-a dat seama că fosta membră „La La Band” a făcut acest lucru.

@alinaeremia.official #foryou #fyp #foryoupage ♬ sunet original – Eagle.in.the.sky

 Alina Eremia: „Toată viața mi-a fost frică să eșuez.”

Pe cât de apreciată este, pe atât de frică îi este de un eșec. Alina Eremia a ținut cont de părerile celorlalți fiindcă în cariera sa de artistă, asta contează cel mai mult, să fii plăcut de public.

„Toată viața mi-a fost frică să eșuez. În orice. Și când mă duceam să semnez un document, mi-era frică că nu știu despre ce e vorba. Dacă omul ăla crede că sunt proastă? E greu când ești în meseria asta să nu pui preț pe ce zic alții sau pe părerile celorlalți. Îți pasă. Nu că vrei să îți fie gâdilat orgoliul. Ok, e și o chestie de ego, pe care trebuie să ți-l temperezi, dar cumva îți pasă și te și doare.

Pentru că știi care sunt intențiile tale, știi că muncești la lucrul ăla și, cu toate astea, ești criticat. Nu pot să zic că am avut o critică agresivă de-a lungul timpului, dar asta e greșit, când părerile celorlalți îți dictează foarte multe din acțiuni. Adică tu faci ceva pentru că așa știi că n-o să primești vreun reproș sau vreo părere negativă. Dar nu mai trăiești, de fapt. Nu mai e viața ta.”, a spus Alina Eremia în cadrul unui podcast.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro