Chef Jopseph Hadad are un restaurant în Capitală, unde vinde preparatele care sunt gătite după rețeta lui. Cum celebrul chef a observat că burgerul este unul dintre feluri de mâncare preferate ale clienților săi, acesta a mărturisit și cât costă.
Burgerul după rețeta lui Joseph Hadad, mai scump față de celelalte resturante
Așa cum bine știm, burgerul cu cartofi prăjiți este unul dintre preparatele iubite de oamenii care sunt mereu pe fugă și nu au timp să gătească. Pentru cei care adoră acest tip de mâncare, trebuie menționat faptul că prețurile din restaurantul celebrului chef sunt mai ridicate.
În general, un burger de vită cu cartofi prăjiți costă cam 20-30 de lei în cele mai multe restaurante. Acest lucru nu se aplică și în cazul celebrului chef. Un astfel de meniu costă 58 de lei. Chiar și așa, pofticioșii știu că e vorba de o calitate superioară a produsului, motiv pentru care nu ezită să vină la restaurantul acestuia.
Și prețul diferă în funcție de tipul de burger comandat. Pentru cei care preferă piept de rață afumat în loc de vită, prețul este puțin mai mare, dar burgerul nu este complet fără chiflă, sosul alioli de hrean și ceapă.
Pentru cei care preferă să mănânce un astfel de preparat acasă, celebrul chef vine și cu sfaturi. Burgerul nu poate fi delicios dacă carnea nu este bine pregătită. Joseph Hadad recomandă fie carnea de vită, fie ceafa. Importantă este și grăsimea pe care mulți oameni o înlătură atunci când gătesc. La fel de mult contează și sosul în care este marinată carnea, mai exact ketchup, două lingurițe de muștar, sare și piper. Celebrul chef a mai spus că bucata de carne nu trebuie gătită foarte mult, ci mediu.
Un rol esențial îl au și sosurile. Joseph Hadad folosește pentru rețeta sa de burgeri maionează, ceapă, castraveți murați, oțet, pătrunjel tocat, sare și piper. Pot fi adăugate și roșii ori salată iceberg.