Reclamă

Nadine a cunoscut succesul la vârsta de 18 ani și a copleșit-o. După ce a fost prezentă pe micile ecrane o perioadă de timp, s-a decis să renunțe la tot ce clădise în acest domeniu. Care au fost motivele pentru care a ales această cale. 

Nadine și-a dorit mai mult de la viață după ce a ajuns în televiziune. Deși nu credea că va avea vreo șansă, a mers la un casting la TVR și a fost acceptată, iar de acolo a început cariera sa. Ea recunoaște că nu a fost învățată dinainte să comunice eficient, să colaboreze într-o echipă sau să distingă binele de rău în viață, astfel că a devenit superioară celorlalți.

Nadine: „Succes înseamnă să ating o anume stare a minții”

După ce și-a dat seama că această atitudine nu-i priește, a ales să renunțe la tot. Nadine a considerat că succesul nu este despre profesie, ci despre tine ca persoană. Aceasta a început să mediteze și să se redescopere, fiind mai apropiată cu Dumnezeu, ceea ce a făcut-o mult mai împlinită.

Sursa foto: Social media

„Pentru că, deși nu trăisem transformarea de care mă bucur acum, intuiam că nu există succes. Succesul despre care vorbesc, la care fac oamenii referire, este o mascaradă. Este praf în ochi. Să am privilegiul de a mă naște pe lumea asta. Să pot manifesta chestia asta pe care nimeni nu o poate explica: VIAȚĂ, iar eu să mă gudur că mi-a dat nu știu cine un premiu sau că am câștigat nu știu câți bănuți sau că m-a apreciat nu știu cine…

Este umilitor. Percep total complexitatea omului care sunt, percep total complexitatea sistemului după care funcționează trupul meu fizic. Asta mă împiedică să mai percep așa-zisul succes despre care vorbesc oamenii. Pentru mine succes înseamnă, de exemplu, să ating o anume stare a minții sau să reușesc o anume conexiune cu Ființa în timpul meditației în alpha. La vremea la care spui că aveam succes, am lăsat totul baltă pentru că intuiam că despre altceva este vorba.  Și am putut renunța pentru că nu percepeam succesul ca pe ceva valoros. Și am avut dreptate.”, a spus Nadine într-un interviu pentru Viva.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro