Reclamă

Xonia a surprins pe toată lumea după ce a făcut mărturisiri uluitoare despre viața ei personală. Artista a recunoscut că s-a despărțit de iubitul american, după doi ani de iubire. În plus, ea a dezvăluit că merge la psiholog. 

Doar doi ani a durat visul frumos pentru Xonia! Fosta concurentă de la „Survivor România” a oferit detalii despre despărțirea de Michael, bărbatul pentru care voia să se stabilească definitiv în America. Din păcate, relația lor s-a terminat brusc, chiar înainte ca solista să plece în Republica Dominicană, la „Survivor România”!

De ce s-a despărțit Xonia de iubitul american

Se știe că Xonia s-a născut în România, dar a crescut încă de mică în Australia. În ultimii doi ani, interpreta locuia mai mult în Statele Unite ale Americii alături de iubitul său, Michael, și chiar voia să se stabilească acolo. Recent, ea a povestit ce a dus la ruptura neașteptată dintre ei.

„Pur și simplu nu am mai fost pe aceeași lungime de undă! La mine, primul lucru într-o relație trebuie să existe acea chimie. Ne-am despărțit înainte Survivor. Nu distanța a fost de vină. Mie nu-mi place să-mi spăl rufele în public, așa că motivul adevărat la despărțirii nu o să-l spun niciodată”, a declarat Xonia, pentru Click!

Cu toate că nu mai sunt împreună, Xonia și Michael au rămas prieteni, mai ales că bărbatul urmează să vină în România peste câteva săptămâni. De asemenea, vedeta nu s-a oprit cu informațiile bombă. Artista a confirmat că merge la psiholog, însă nu de acum, ci de mai mult timp.

foto: social media

Nu trebuie sa avem o problemă ca să mergem sa discutam despre niste experiențe din trecut sau drame la un psiholog., a mai spus artista.

Artista are probleme de sănătate după Survivor

Imediat ce a ajuns în Australia, Xonia a făcut o vizită la medic, pentru a se asigura că totul este în regulă. De ani de zile, artista luptă cu o boală autoimună, pe care cu greu reușește să o țină sub control.

Deși lucrurile păreau să fie bine, Xonia a mers la medic fiindu-i teamă ca lucrurile să nu se înrăutățească după experiența din Republica Dominicană, unde a trebuit să trăiască în condiții dure.

„Se spune că nu exista vindecare de la o boală autoimună, că este o boală cronică și o poți duce doar în remisie. Eu, din păcate, nu am ajuns cu boala în remisie, din cauza asta tot schimb schema de tratament… dar sunt pe medicamente foarte puternice. Sunt atâtea schimbări în ultimii doi ani, sper să îmi găsesc remediul potrivit mie ca să pot avea o calitate a vieții mai bună.

Încă îmi este greu să mă abțin de la diverse mese, îmi mai fac poftele din când în când la ocazii speciale… dar cel mai important lucru este să fiu eu bine, așa că orice schimbare sau sacrificiu pentru sănătatea mea, merită”, a declarat Xonia, potrivit Fanatik.ro.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro