Gigi Becali a oferit declarații cu privire la coregrafia incendiară promisă de cei de la Peluza Nord pentru a marca întoarcerea pe stadion.

Duminică, 16 februarie, începând cu ora 20:00 se va disputa pe Arena Națională derby-ul mult așteptat de români dintre marile rivale Dinamo și FCSB. Ultrașii din Peluza Nord se întorc pe stadion pentru a susține echipa lui Gigi Becali și promit un show marcant.

Patronul roș-albaștrilor a vorbit despre revenirea galeriei, spunând că a sponsorizat coregrafia pregătită. Deși este încântat că vor avea din nou susținere, Becali spune că cei de la Dinamo au galeria numărul 1 din țară.

„Le-am dat bani fanilor ca să facă o coregrafie spectaculoasă. Aveam sete de galerie după atâta timp fără fani. Dar nu am dat bani, am cumpărat materiale. Le-am plătit eu, am și facturi.

Să mă ierte fanii, dar e greu să îi întreci pe cei de la Dinamo. E greu cu ei, sunt inventivi. La galerie, mereu au fost peste noi. Galeria lui Dinamo e numărul 1 în țară, peste noi și peste olteni. Bogdan Vintilă rămâne pe veci la FCSB. Chiar dacă pierde cu Dinamo. Îl înmormântez sau mă înmormântează. E o parabola”, a declarat Gigi Becali, la Digi.