Reclamă

Dalida din serialul „Las Fierbinți” este una dintre actrițele apreciate de la noi. Aceasta a impresionat cu ultima sa apariție la premiile GOPO și este de nerecunoscut. În urmă cu un an a dat naștere un băiețel, iar kilogramele s-au topit.

Actrița a devenit mămică pentru a două oară și se pare că se simte foarte bine. Fiul Ecaterinei Ladin a venit pe lume cu două săptămâni mai devreme și a luat prin surprindere pe toată lumea. În urma sarcinii, kilogramele au rămas, dar vedeta s-a ambiționat, încât a trecut printr-o mare transformare.

Prezentă la ceremonia Premiilor GOPO, ea a uimit pe toată lumea și a primit multe laude pentru silueta sa. Fanii din mediul online aproape că au confundat-o cu Andra Măruță. Ecaterina Ladin a purtat o rochie neargă, care a avantajat-o și a avut un machiaj de seară impecabil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ecaterina Ladin (@ecaterina.ladin)

Cum a slăbit actrița Ecaterina Ladin

Ecaterina Ladin recunoaște că micuțul Petre o ține trează și nu mai are timp de alte activități. Actrița se simte bine și îi place ceea ce face, atât în viața profesională, cât și personală. În curând vor începe filmările pentru un nou sezon în „Las Fierbinți”, iar Dalida va avea multe de făcut.

„Mai am un copil! De aia sunt așa. Mă ține în priză și nedormită. Am remarcat că, atunci când nu dorm, funcționez cel mai bine. Nu știu dacă am slăbit sau cât am slăbit, dar eu mă simt bine. Și asta pentru că am activitate. Tocmai am încheiat vacanța. Deci, începem filmările pentru Las Fierbinți! Ne vom aduna în câteva zile pe platourile de filmare pentru sezonul 21 al serialului de la Pro TV. În plus, am și o piesă nouă, la care lucrez acum. Sper să se deschidă sezonul și la Mamma Mia și să reluăm spectacolele.”, a spus actrița pentru Click.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro