Reclamă

S-a aflat identitatea bărbatului asasinat și ars, găsit mort într-o mașina abandonată, pe un câmp din localitatea ilfoveană Măgurele, în urmă cu doar câteva zile.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul nu ar fi de origine italiană. Autoritățile iau în calcul inclusiv posibilitatea ca acesta să fi fost victima unei crime pasionale, însă nimic nu se știe sigur.

Bărbatul asasinat și ars pe un câmp din Măgurele ar fi italian

Totodată, anchetatorii nu exclud varianta ca bărbatul să fi fost victima unui asasinat comandat de o familie mafiotă din țara natală. Italianul era un om de afaceri.

Pentru că mașina numere, a fost identificată după seria de pe șasiu și s-a stabilit că este un autoturism înmatriculat în Italia, în anul 2017, care aparține unei firme de închirieri.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de gândul.ro, autoritățile române au trimis deja datele respective omologilor italieni, însă nu s-ar fi primit, deocamdată, niciun răspuns.

Totuși, se pare că anchetatorii au fost contactați de un cetățean italian, care ar fi văzut cazul la știri și a ajuns la concluzia că persoana din mașina incendiată ar putea fi o cunoștință de-a sa, tot cetățean italian, care ar avea o afacere în județul Giurgiu și despre care știe că folosea un autoturism Dacia.

Cine este, de fapt, bărbatul asasinat și ars pe un câmp din Măgurele. Anchetatorii iau în calcul o crimă pasională
politia română

Ce au descoperit legiștii la autopsie

Sursa precizată mai sus mai informează și că, în urma autopsiei, medicii legiști au descoperit că bărbatul avea craniul spart, cel mai probabil cu un topor și se presupune că aceasta a fost lovitura fatală.

După ce a fost ucis cu sânge rece, într-un loc încă necunoscut, se presupune că italianul a fost urcat în portbagajul propriei mașini, dus pe câmpul din Măgurele și ars cu mașină cu tot, după ce, în prealabil, plăcuțele de înmatriculare ale autoturismului au fost demontate.

În ziua respectivă, camerele de supraveghere ale unei clădiri din zonă au surprins doi tineri, un bărbat și o femeie, care par să fi plecat în grabă de la locul incendiului.


Reclamă

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro