Reclamă

Mădălin Ionescu nu are nevoie de prea multe introduceri. Prezentatorul a muncit din greu pentru a-și crea un nume în televiziune. Mădălin nu este apreciat doar pentru veleitățile profesionale, ci și pentru cele personale. Aceasta a reușit să își construiască o familie alături de Cristina Șișcanu și este mai fericit ca niciodată.

Mădălin Ionescu este foarte transparent atunci când vine vorba de partea personală. Soțul Cristinei consideră că nu trebuie să aibă secrete față de fanii lui, mai ales că aceștia i-au fost mereu alături. De cele mai multe ori, atunci când are timp, Mădălin preferă să discute pe Instagram cu cei care îl susțin.

Având în vedere că își cunoaște atât de bine comunitatea, nu este de mirare că prezentatorul organizează des sesiuni de răspunsuri și întrebări. Fanii sunt foarte activi și nu se sfiesc să îi pună anumite întrebări, unele dintre ele poate chiar incomode. Chiar și pe acelea, Mădălin nu le evită, ci oferă răspunsul diplomat.

Cum se înțelege Mădălin Ionescu cu fosta lui soție, Mihaela Coșerariu. Femeia nu este deloc pe placul Cristinei Șișcanu
Instagram

Mădălin Ionescu, mândru de relația pe care copiii lui o au cu Cristina

Recent, unul dintre fani a fost curios să afle în ce relații a rămas Mădălin Ionescu cu fosta lui parteneră. Mădălin a fost căsătorit cu Mihaela Coșerariu, cea care i-a oferit doi copii, pe Filip și Ștefania. Copiii sunt foarte atașați, în continuare, așa cum este normal, de mama lor.

Mădălin nu este deloc deranjat de acest aspect, din contră. Le lasă libertatea necesară celor doi copii, dar el nu vrea să intre prea mult în detalii legate de acest subiect. Politicos din fire, răspunsul lui a fost formulat astfel încât să nu îl supere deloc pe fan.

„Filip și Ștefania mai țin legătura cu mama lor? Îi văd foarte atașați de Cristina”, a fost întrebarea pentru Mădălin Ionescu.

„E un subiect pe care doresc să îl evit. Nu am dat curs acestor întrebări până acum și nu o voi face nici de acum înainte. Mulțumesc de îmțelegere!”, a răspuns, diplomat, prezentatorul.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro