Reclamă

Shift este unul dintre cei mai apreciați artiști din țară, având piese care au devenit hit-uri peste noapte. Acesta era un copil timid, care s-a transformat în bărbatul încrezător care este astăzi.

Shift a fost un copil singuratic și părea neînțeles. În timpul școlii, nu avea prieteni și era mai tot timpul retras, fiind destul de timid. Acesta s-a transformat și a ajuns vedeta care este astăzi, mult mai comunicativ și deschis să comunice cu alte persoane. El a fost atras de mai mult lucruri în timpul școlii, iar cu muzica a început mult mai târziu, după ce a luat totul ca pe o joacă.

Sursa foto: Social media

Shift: „Părinții mei nu mă înțelegeau”

Artistul și-a dat seama că muzica este menirea sa destul de târziu. La început, cânta cu băieții în cartier, iar părinții au considerat că totul este o joacă care va trece. La zece ani, Shift era un altfel de artist și anume pictor, făcând portrete frumoase. Familia l-a susținut cât a putut în cariera sa muzicală, iar după piesa „Sus pe toc” ce a avut mult succes, l-au luat mai mult în serios.

„Sigur că vreau să fac muzică am fost foarte târziu. De cântat, am început să cânt cu băieții de la bloc. Așa s-a numit și prima mea piesă, „Cu băieții”. Părinții mei nu mă înțelegeau pentru că în familie nu mai făcuse nimeni muzică, niciodată. Au tratat-o la început ca pe o pasiune trecătoare pe principiul: dacă nu ii place fotbalul, bine că-i place altceva. La 10 ani m-am apucat să pictez. La modul serios, ulei, pânză. Acum mai știu să desenez maxim un copac. Atunci eram foarte bun la portrete. Apoi, când am decis că vreau să fac muzică, ai mei m-au susținut cu tot ce au putut la momentul ăla. Dar le-a luat foarte mult timp să se obișnuiască. Abia după „Sus pe toc” și-au dat seama că asta este menirea mea.”, 


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro