Este zi de doliu la Hollywood. Un celebru actor s-a stins din viață. Decesul acestuia a venit la vârsta de 67 de ani, iar cauza morții este încă necunoscută. Anunțul trist a fost făcut public de una dintre colegele sale de breaslă.

Actorul Mike Hagerty s-a stins din viață la vârsta de 67 de ani. Acesta era cunoscut publicului larg pentru rolul interpretat în iubitul serial „Friends”. Anunțul decesului a fost făcut de către familie și transmis publicului larg de către actrița Bridget Everett. Aceasta a anunțat în mediul online teribila veste și și-a exprimat regretul.

Mike Hagerty a decedat în locuința sa din Los Angeles, iar până în acest moment cauza morții nu a fost făcută publică de familia sa. Vestea decesului a întristat multe dintre vedetele de la Hollywood, acestea exprimându-și regretul în mediu online.

„Cu mare tristețe, familia lui Michael G. Hagerty i-a anunțat moartea ieri la Los Angeles. Un actor iubit, dragostea lui pentru orașul natal, Chicago, și pentru familia sa a fost piatra de temelie a vieții sale.

L-am iubit pe Mike din momentul în care l-am cunoscut. Era atât de special. Cald, amuzant. Suntem devastați că a murit. Mike a fost adorat de întreaga distribuție și echipa din Somebody Somewhere. Gândurile noastre sunt la soția și familia lui”, a scris actrița Bridget Everett, în mediul online.

Este zi de doliu în lumea cinematografiei! Un celebru actor din serialul „Friends” s-a stins din viață
Social media

Mike Hagerty a decedat

Mike Hagerty și-a început cariera de actor în anul 1983 și a avut numeroase apariții în filme și seriale. Printre acestea se număra „Brewster’s Millions”, „Austin Powers: The Spy Who Shagged Me”, „So I Married an Axe Murderer”, „Thin Ice și Inspector Gadget”, „Rampage: The Hillside Strangler Murders”.

De asemenea, actorul a interpretat un rol de excepție în unul dintre cele mai iubite seriale „Friends”. Mike Hagerty a dat viață personajului  Ed. Miller, tatăl personajului jucat de Bridget Everett în serialul produs de HBO.