Reclamă

Claudia Pătrășcanu este pe cai mari! De când s-a despărțit de Gabi Bădălău, vedeta se descurcă excelent pe toate planurile. Recent, ea a dezvăluit faptul că și-a achiziționat o casă luxoasă și urmează să se mute alături de cei doi copii pe care îi are cu afaceristul. Iată declarațiile ei! 

Claudia Pătrășcanu radiază de fericire! Îndrăgita artistă a făcut un pas important în viața ei: și-a cumpărat o casă la cheie. Artista și-a achiziționat o casă la malul mării, pentru că își dorește ca cei doi băieți ai săi să crească într-un mediu curat. Potrivit Antena Stars, vila a fost cumpărată în totalitate de Claudia Pătrășcanu, fără a fi ajutată de fostul ei partener. Aceasta a recunoscut că banii pe care i-a investit în casă provin din concerte și din vânzarea hainelor.

Claudia Pătrășcanu o duce foarte bine din punct de vedere financiar

Ea a dezvăluit că a angajat designeri pentru a-i decora interiorul. Claudia Pătrășcanu și băieții ei urmează să se mute în doar câteva luni.

Totodată, Claudia Pătrășcanu a explicat din ce își câștigă banii acum, după despărțirea de Gabi Bădălău. Se pare că solista o duce din ce în ce mai bine și chiar a refuzat unele oferte primite din partea televiziunilor. Vedeta a ținut să precizeze că acum este liniștită și împlinită alături de cei doi micuți ai săi.

„Mă descurc excelent și îmi este foarte bine. La momentul acesta pot să spun cu convingere că sunt bine, sunt liniștită și nu aș mai da Constanța pe nimic.Copiii au crescut, ne vedem de activități. Nicholas, băiatul cel mic este în grupa mijlocie, iar Gabi este în clasa zero. Face meditație la engleză și română, mă preocupă să fie pregătit, să știe să vorbească, să se exprime. M-am apucat de un curs de limba engleză, o să fac și unul de pian.

De ce engleză? Pentru că vreau să stăpânesc perfect engleza, să pot să îmi ajut copiii. Zilele mele sunt aglomerate, ca ale oricărei mame până la urmă. Dimineața sunt în picioare la ora 6, pregătesc băieții de școală, merg la sală, apoi fac piața, mâncare, mă ocup de conținutul pentru site-ul meu cu haine, mai dau câte o fugă la București unde mă întâlnesc cu prieteni, merg la emisiuni. Duc copiii la activități, îi duc acasă. Mă culc la 9.30 seara, o dată cu copiii, pot să spun că sunt full”, a povestit Claudia Pătrășcanu, pentru Click!

foto: instagram

Solista s-a reapucat de cântat

Anul acesta, interpreta are programate mai multe spectacole, ținând cont că s-a dat liber la petreceri și evenimente.

„Am aproape 20 de concerte pentru 2022, cu tot cu cele de anul trecut. Melodia mea pentru miri a fost extrem de apreciată și este pe val și anul acesta. Lucrez la un proiect cu taraf, mai ales că acum, după pandemie, se deschid toate porțile. Anul trecut a fost ok, anul acesta va fi și mai bun.

Mi s-au propus foarte multe colaborări în TV, dar distanța m-a făcut să nu accept. Merg înainte cu businessul meu cu haine, cu concertele, dar și cu activitatea mea de mamă. Sunt mulțumită, sunt sănătoasă, liniștită”, a mai spus artista.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro