Reclamă

După divorțul răsunător de Andrei Zaharescu, Andreea Berecleanu și-a găsit fericirea în brațele doctorului estetician Constantin Stan. Cei doi și-au unit destinele în 2016, însă formează un cuplu de 10 ani. Cu toate că au un mariaj trainic, soțul Andreei Berecleanu nu poartă verigheta. Care este motivul? 

Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan de mai bine de 5 ani. Cei doi soți se înțeleg de minune, însă există și anumite lucruri din căsnicia lor care dau de gândit. De exemplu, partenerul vedetei tv nu nu poartă verigheta pe deget, așa cum este normal.

Soțul Andreei Berecleanu nu poartă verighetă

Ei bine, prezentatoarea tv a deslușit misterul și a explicat de ce Constantin Stan nu ține niciodată această bijuterie la mână. În schimb, el preferă să țină verigheta la gât. Medicul estetician nu își poate purta bijuteria pe deget din cauza meseriei sale. Andreea Berecleanu a dezvăluit că există riscul să piardă verigheta dacă ar pune-o pe deget.

„Soțul meu o poartă la gât dintotdeauna, asta pentru că ar fi expusă unei eventuale pierderi din cauza profesiei lui. În plus, așa o simte cel mai bine, cel mai aproape de suflet”, a spus vedeta de televiziune, pentru Unica.

Într-un interviu pentru VIVA, Andreea Berecleanu a oferit amănunte despre relația dintre ea și cel care îi este partener de viață.

„Suntem extrem de prinși în programele noastre. În egală măsură. În plus, avem două profesii de consum nervos, solicitante. Cu toate acestea, nu compar ceea ce fac eu cu viața la sală a unui chirurg. Ar fi o glumă. De aceea, eu încerc să rup această rutină cu activități cât mai diverse, uneori dinamice, alteori relaxante.

Noi suntem amândoi la fel, asta e un noroc, și ne facem programul împreună. Nici eu, nici Constantin nu avem nevoie de acel atât de uzitat „me time”. Nouă ne place să stăm cât mai mult împreună!”, a mărturisit prezentatoarea TV.

foto: social media

Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro