De când s-a întâmplat tragicul eveniment din Timișoara, în care Iulia s-a aruncat de pe un bloc împreună cu cei doi copii ai săi, în fiecare zi ies la iveală noi detalii terifiante.

Cazul a intrat în atenția tuturor românilor. Iar oamenii încearcă să afle ce a determinat-o pe tânără să recurgă la un asemenea gest necugetat.

Conform noilor informații, se pare că ambii bărbați din viața ei ar fi încercat să-i ia copiii de lângă ea. Lucru care ar fi adus-o la disperare pe Iulia și ar fi determinat-o să-și pună capăt zilelor. Ba mai mult, să îi ia și pe cei doi micuți la ceruri, pentru a scăpa de povară.

Bărbații din viața Iuliei ar fi vrut să-i ia copiii cu forța!

Toți cei care i-au fost apropiați Iuliei, au declarat în această perioadă că era o mamă devotată și își iubea copiii mai presus de orice. Ei bine, acesta ar putea fi și motivul pentru care tânăra ar fi ales să-și ia viața alături de cei doi. Alisa, fiica Iuliei este din prima căsătorie a tinerei. Iar băiețelul, Nicholas l-a avut cu Marcel, cel de-al doilea bărbat din viața ei. Surse apropiate ale tinerei au dezvăluit pentru Antena 3 că cei doi bărbați ar fi încercat să-i ia cu forța copiii. Iar acest lucru ar determinat-o pe Iulia să recurgă la un asemenea gest.

Noi detalii șocante legate de mama sinucigașă din Timișoara. Ce rău voiau să-i facă cei doi bărbați din viața ei
social media

Iulia ar fi fost terorizată de fostul iubit, Marcel

Mai mulți apropiați ai Iuliei spun că aceasta ar fi fost cu adevărat traumatizată de fostul ei iubit, Marcel. De asemenea, aceștia spun că bărbatul o amenința în permanență că-i va lua copilul, iar ea s-ar fi opus. Totodată, soacra femeii spune că individul, ar fi ținut-o în tensiune cu amenințări. Acest lucru ar fi dus la divorțul dintre Iuliana și Alex. Motiv pentru care, aceasta ar fi ajuns în pragul disperării, luând tragica decizie de a se omorî împreună cu cei doi copii.