Reclamă

UPDATE: Joseph Hadad nu a făcut infarct!

Adevărul despre starea lui Chef Joseph Hadad
Celebrul bucătar a ajuns la spital în București după ce s-a simțit rău! Inițial s-a spus că ar fi suferit un infarct, însă surse apropiate lui Joseph Hadad au infirmat această informație. Hadad s-a simțit într-adevăr foarte rău și a fost transportat de urgență la spital. Preluat de un echipaj SMURD, Chef Hadad a fost dus la CC Iliescu din Capitală.

Știrea inițială: Chef Joseph Hadad, unul dintre cei mai renumiți bucătari din România, a fost transportat de urgență la un spital din Capitală. Joseph Hadad ar fi suferit un infarct și se află acum pe mâinile medicilor, potrivit jurnaliștilor de la Antena 3.

Chef Joseph Hadad transportat de urgență la spital
Din primele informații, se pare că chef Joseph Hadad ar fi suferit un infarct în dimineața zilei de miercuri, 12 februarie. Celebrul bucătar născut la Ierusalim a fost preluat de un echipaj SMURD după ce i s-a făcut rău. Joseph Hadad a fost transportat la Spitalul CC Iliescu din București.

Hadad este născut pe 7 decembrie 1959 la Ierusalim. Chef Hadad a venit în România în 1997 și a început să lucreze într-un celebru restaurant din București. Ulterior, și-a deschis propriul restaurant în Capitală.


Reclamă

Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro