Reclamă

De la începutul anilor 90, Romică Țociu și Cornel Palade au ajuns să fie cunoscuți de toată România. Cei doi actori de comedie au făcut în cariera lor sute de show-uri umoristice. În ultima vreme, însă, ei au fost ținta mai multor controverse.

Cum în ultima perioadă Romică Țociu și Cornel Palade nu au mai fost văzuți împreună. Tocmai din cauza acestui motiv, mulți au sărit la concluzia că lucrurile nu ar sta prea bine între ei.

Care este, de fapt, relația dintre Romică Țociu și Cornel Palade

După o perioadă în care a preferat să nu vorbească despre subiect, concurentul de la Te cunosc de undeva rupe tăcerea despre cum se înțelege acum cu Cornel Palade.

„Noi nu am mai fost văzuți de peste doi ani împreună, pentru că a fost pandemie. Iar eu am avut șansa extraordinară de a participa la „Te cunosc de undeva! două ediții la rând, și de aici au tras oamenii concluziile.

Dar nu este așa. La noi este ca într-o căsătorie, până când moartea ne va despărți. Niciodată și cu nimeni altcineva nu aș putea să fac asta, decât cu bunul meu coleg și prieten Cornel Palade.

Relația dintre noi este extraordinară, ne sunăm în fiecare zi, ne facem planuri, muncim, mai avem spectacole, mai așteptăm proiecte. Important este că suntem împreună și sănătoși”, a declarat Romică Țociu, pentru VIVA. 

Abia acum s-a aflat! De ce nu s-au mai văzut, de fapt, Romică Țociu și Cornel Palade
arhivă

Cum s-au cunoscut Romică Țociu și Cornel Palade

Mai mult decât atât, Romică Țociu a vorbit și despre cum l-a cunoscut, în urmă cu ani în urmă, pe Cornel Palade, cel care avea să devină partenerul lui de scenă.

„Eu și Cornel ne-am cunoscut la Galați, unde el era deja actor, iar eu venisem la un festival al brigăzilor regionale CFR din România.

Era decembrie 89 și Cornel l-a rugat pe un regizor de la București să le pună în scenă la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă Nae Leonard din Galați un spectacol.

Cornel voia să lucreze alături de un coleg mai tânăr, iar regizorul a sugerat să meargă împreună până la clubul CFR pentru a vedea „pe unul tare de la Craiova. Cornel a venit, m-a văzut și m-a plăcut”, a mai spus actorul.


Reclamă

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro