Reclamă

În urmă cu câteva zile, Mirela Vaida a văzut negru în fața ochilor și a dat-o afară pe Amalia Bellantoni de la emisiunea „Acces Direct”. Enervată la culme de afirmațiile Amaliei, Mirela Vaida a insistat ca aceasta să părăsească platoul de la Antena Stars. 

Este scandal mare între Mirela Vaida și Amalia Bellantoni, fostă concurentă la MasterChef! După ce a ieșit val-vârtej din studioul „Acces Direct”, Amalia Bellantoni i-a aruncat cuvinte dure prezentatoarei tv, despre care a spus că este geloasă pe ea.

Amalia Bellantoni, replici dure pentru moderatoarea tv

Fosta concurentă MasterChef a ținut să precizeze că atitudinea Mirelei Vaida nu este tocmai ok, pentru că vedeta tv se teme că ar putea fi înlocuită la cârma emisiunii chiar de Amalia Bellantoni.

Eu nu m-am certat cu nimeni. Ea este cea care, de fiecare dată când mă duc în emisiune, mă împunge. Eu sunt oaspete, comentator, deci mă duc ca să comentez cazurile prezentate de emisiune. Ea nu este comentator, ea este moderator, deci trebuie să modereze, nu să își spună părerile. Doar că orice aș comenta, ea îmi taie vorba, nu am voie să spun nimic. Cu siguranță are o problemă personală cu mine, nu e prima dată când face asta.

O deranjează prezența mea pentru că, din câte am înțeles, din ceea ce mi s-a spus, lumea crede că locul ei va fi luat de mine. Eu nu am nicio informație în acest sens, mie nu mi-au zis așa ceva cei de acolo. Pe mine mă cheamă în emisiune producătorii, insistă să vin, și consider că ea se manifestă așa pentru că îi este frică de mine”, a mărturisit Amalia Bellantoni, pentru Fanatik.

foto: instagram

Mirela Vaida, sătulă de Amalia Bellantoni

Mirela Vaida și Amalia Bellantoni au avut mai multe divergențe în direct, la tv, în ultimele ediții de la „Acces Direct”. Cea care și-a pierdut cumpătul a fost chiar moderatoarea emisiunii, care a dat-o afară pe rivala ei.

„Deci nu mai pot cu Amalia. Deci nu mai pot cu Amalia, doamnelor și domnilor, să o oprească cineva. Băi, Amalia, nu e despre tandrețe, e despre trei copii bolnavi. Dar oprește-te o dată, că ne-ai căpiat, cu tandrețea ta, fratele meu. Dar te rog să nu mai… Pot să vorbesc și eu, să nu țipi, te rog, peste mine?! Nu mai pot nici eu, am ajuns la limită.

Zici că ai fix, fratele meu, zici că ai fix. O întrebi cum e tandrețea cu bărba-su. Deci ori ies eu, ori iese ea, că eu înnebunesc. Sorine, nu râde. Nu ai cum, ea o arde cu tandrețea, eventual îi aducea soțul flori?! Nu, deci înnebunesc! N-am acuzat pe nimeni, vorbim despre relația mamă-copil. Amalia, ies eu în pauză sau ieși tu?! Poți să pleci un pic mai devreme, te rog eu…”, a spus Mirela Vaida, în direct, la Antena Stars.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro