Reclamă

Un microfon suspicios a fost descoperit din greșeală în biroul de la Ministerul Afacerilor de Interne în care își desfășura activitatea secretarul de stat Raed Arafat.

Aparatul electronic de ascultare a convorbirilor a fost descoperit din greșeala de o persoană care a venit la nişte discuții în biroul demnitarului, sub scaunul pe care se așezase.

Raed Arafat a depus o plângere la DNA

Imediat după șocanta descoperire, Raed Arafat a depus o plângere la DNA. Ulterior aceștia au confirmat că microfonul ar fi fost plasat în cadrul unei anchete penale derulate de procurorii DNA care îi viza activitatea.

La scurt timp după ce informația privind microfonul din biroul lui Raed Arafat a ajuns în presă, dosarul în care era vizată ancheta respectivă a fost clasat.

​Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat că în urma găsirii unui microfon în biroul secretarului de stat Raed Arafat, Parchetul General a efectuat o verificare.

„Pe acest subiect nu aş putea comenta mai mult, însă vă pot asigura că acordăm sprijin unităţilor de parchet în desfăşurarea oricărei anchete. Am acordat sprijin unităţii de parchet pentru desfăşurarea acestei anchete, aşa cum am făcut de fiecare dată când MAI a fost solicitat de către Parchet.

Date despre anchetă, rezultatele anchetei şi orice alt detaliu – poate da Parchetul General”,a precizat Bode, citat de agenția de presă Agerpres, în cadrul unei conferinţe de presă.

Informații șocante despre Raed Arafat. Un microfon a fost găsit ascuns în biroul său
arhivă

Raed Arafat, în război cu DNA

Raed Arafat a acuzat săptămâna trecută DNA că ar fi avut o tentativă „ilegală și bizară” de a redeschide dosarul, fapt care l-a „vulnerabilizat” în fața opiniei publice și i-a transformat ultima jumătate de an „într-un coșmar”.

Declarațiile secretarului de stat au fost făcut pe 28 aprilie, după decizia definitivă a Tribunalului București care a respins cererea DNA de redeschidere a unui dosar. Conform surselor G4Media ar fi vorba de achiziția unor ambulanțe.

 


Reclamă

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro