Reclamă

La doar 33 de ani, Iulia, mama de la Timișoara, care s-a aruncat în gol de pe un bloc de 10 etaje împreună cu cei copii ai săi, era văzută de toată lumea ca o femeie fericită. În toate pozele de pe rețelele de socializare zâmbește. Nimeni nu și-a închipuit că ar avea probleme…

Urma să se recăsătorească cu tatăl celor mici, car e locuia în Austria, și totul părea roz. Dar, în dimineața zilei de marți, 3 mai, Iulia a oprit în fața unui bloc, departe de casă, în drum spre grădiniță. A coborât din mașină, s-au urcat pe acoperișul imobilului și a sărit în gol împreună cu cei doi copii de 2 și 6 ani.

Ce i-a spus mama sinucigașă unei femei cu câteva minute înainte să sară

Din păcate, o locatară în vârstă a blocului de pe care Iulia a ales, în mod inexplicabil să se arunce, a ajutat-o, fără să vrea, să ajungă pe acoperiș. Bătrâna povestește că ajutat-o pe Iulia și pe cei doi copii ai săi să intre în scara blocului fără să știe că va urma o tragedie.

Nimeni nu știa despre ea că ar fi bolnavă cronic sau că ar suferi de vreo afecțiune psihică.  Tatăl celor doi copilași a fost anunțat de polițiști despre tragedie. Bărbatul, de 36 de ani, se află în Austria la muncă.

Polițiștii și procurorii au deschis o anchetă în cazul socantei întâmplări de la Timișoara și fac cercetări pentru ucidere din culpă în încercarea de a înțelege ce anume a împins-o pe femeie la gestul extrem și în ce condiții s-a petrecut tragedia.

Ultimele cuvinte ale mamei sinucigașe din Timișoara. Ce i-a spus unei femei, înainte de tragedie
social media

Victimele găsite de un martor pe asfalt

Tânăra a sărit de pe acoperiș și au sărit în gol, fiind găsiți de un martor inconștienți și într-o baltă de sânge în fața blocului. Autoritățile au fost alertate marți, în jurul orei 9:45.

„În urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112 din data de 03.05.2022, ora 09:46, am fost solicitați să intervenim pentru acordarea primului ajutor la 3 victime inconștiente.

La locul evenimentului s-au deplasat următoarele forțe si mijloace din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Timișoara: o autospecială de primă intervenție și comandă A200, o ambulanță SMURD tip C cu medic, o ambulanță SMURD tip B, o motocicletă SMURD, 7 subofițeri.

La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite 3 victime căzute de la înălțime (bloc 10 etaje, nu se cunoaște nivelul de la care au căzut), 1 adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani și 1 copil (băiat, aproximativ 3 ani) care prezintă leziuni incompatibile cu viața și 1 copil (fată, aproximativ 6 ani) care prezintă semne vitale, căruia i se acordă primul ajutor medical”, au anunțat inițial reprezentanții ISU Timiș.

 


Reclamă

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro