Reclamă

Kamara este un artist cunoscut și a fost jumătatea trupei „Alb Negru.” Deși se laudă cu o carieră în industria muzicală și cu proiectele în care este implicat, în viața de familie nu e totul roz. Fiul său, Leon, suferă de o boală gravă și a trecut prin mai multe operații pentru a se vindeca.

Deși în momentul nașterii, micuțul Leon a fost sănătos, câteva erori produse de medici l-au adus în această stare. Fiul lui Kamara a suferit un stop cardio respirator la doar câteva ore după naștere din cauza laptelui pe care îl ingerase și de aici au pornit problemele. Artistul a vorbit deschis despre greșelile medicilor și cum au obligat-o pe soția sa să nască natural când cel mic avea doar 8 luni.

Leon se va opera când la maturitate

A făcut multiple tratamente și operații în mai multe țări pentru a remedia boala, dar micuțul va trebui operat până va ajunge la maturitate. A dezvoltat tripareză spastică în urma paraliziei cerebrale. Astfel că micuțului nu i se dezvoltă mușchii, iar oasele cresc odată cu fiecare puseu de creștere. Dacă nu este operat, oasele se duc într-o altă direcție decât ar fi normal, iar problemele vor fi și mai grave.

@diana.blogger #dianablogger #fyp #bucurestiromania?? #viral #bucuresti #vorbestemoldova #kamara ♬ Emotional Cinematic Sad Violin and Piano – ISAo

„A fost obligată să nască natural, i-au făcut o injecție în acest sens pentru a putea avea dilatare. Au obligat-o să nască natural, în loc să o asculte să îi facă cezariană, așa cum era nevoie. Au luat-o și cu întrebări că de ce are fițe și vrea cezariană. Deși i s-a recomandat de alt medic operația de cezariană, nu a putut să o facă. Au luat-o cu forța și a lăsat-o cu moașa să nască, iar medicul plecase. La 6 dimineața s-a născut Leon și era sănătos în momentul în care s-a născut. Avea doar opt luni și nu l-au băgat în incubator, l-au lăsat afară. Același medic a nenorocit alte șapte sarcini unde erau nouă copii, două fiind cu gemeni în aceeași noapte.

El nu a semnat niciun act, doar șeful de secție. Nu l-au pus în incubator, iar la șase ore de la naștere l-au hrănit cu un biberon care avea o gaură foarte mare în tetină. Foloseau asta pentru a-i hrăni mai repede și să nu dureze. Copilul avea un reflux gastroesofagian și nu știu cum de nu a văzut nimeni. În momentul în care a tras din biberon, laptele a intrat pe partea cealaltă și a făcut stop cardio respirator. De aici au început toate problemele lui. La naștere nu avea nimic, iar soția a fost sănătoasă pe parcursul sarcinii. Nici nu am știut ce a pățit. Leon a stat 21 de zile internat la spitalul din Constanța și nici soția nu putea să-l atingă, doar în vedea printr-un geam.”


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro