Reclamă

Radu Vâlcan a oferit noi detalii despre noul sezon al reality show-ului „Insula Iubirii”, atât de așteptat de un număr impresionant de fani, care va avea premiera pe 2 și 3 mai, la Antena 1. 

Celebrul prezentatorul al emisiunii „Insula Iubirii” a vorbit despre noile provocări la care a trebuit să facă față concurenții, despre experiența lui și momentele grele prin care a trecut în timpul filmărilor.

Ce a declarat Radu Vâlcan despre noul sezon de la „Insula Iubirii”

Soțul Adelei Popescu, Radu Vâlcan, a făcut dezvăluiri surprinzătoare și a dat detalii din culise într-un interviu recent citat de spynews. Se pare că, deși emisiunea „Insula Iubirii” tot mai este luat în surprindere de concurenți.

„De fiecare dată sunt surprins. De fiecare dată mă întâlnesc cu situaţii cu care nu îmi imaginam că m-aş putea întâlni, pentru că…

Concurenţii, bineînţeles, sunt diferiţi de fiecare dată, poveştile lor de viaţă sunt diferite, personalităţile lor sunt diferite, şi atunci, tot ce înseamnă conţinut pentru emisiune, este din plin. Ei vin pregătiţi acolo, vin după atâtea sezoane.”, a dezvăluit Radu Vâlcan, în cadrul interviului.

Radu Vâlcan a dat totul din casă! Cu ce au fost diferite filmările pentru sezonul 6 de la „Insula Iubirii”, față de sezoanele trecute. La ce trebuie să se aștepte telespectatorii
Instagram

A dat asigurări că tot ce se întâmpla pe micile ecrane este 100% real

La fel cu a făcut-o și în alte sezoane, dar și pentru că este întrebat foarte des, Radu Vâlcan le-a promis fanilor „Insula Iubirii” că ce se întâmplă pe micile ecrane este 100% real.

Trebuie să vii la filmare, trebuie să te aşezi unde este camera, este un reality. În mare parte a timpului, evident că ei sunt lăsaţi să facă absolut tot ce îşi doresc. Şi…

Da, sunt filmaţi 24/24, poveştile sunt adevărate. Evident că mă întreabă lumea, de fiecare dată mă întreabă: ”Nu este nicio făcătură, totul este real, este pe bune, oamenii aceia chiar sunt împreună?”. Da, sunt împreună.”, a subliniat omul de televiziune.

 


Reclamă

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro