Lucian Viziru a început să fie din ce în ce mai transparent cu fanii lui.

De când este activ în online și nu numai, actorul simte nevoia de a se confesa în fața celor care i-au fost mereu alături. Recent, fratele lui Augustin a făcut o serie de declarații care i-a uimit pe toți.

Lucian Viziru a frânt inimile a mii de fane pe vremea când făcea furori în telenovelele românești. Deși au trecut mult ani de atunci, Viziru și fratele lui și-au păstrat șarmul și calitățile de cuceritori. Acum, amândoi ai viețile lor, dar asta nu înseamnă că nu își amintesc, din când în când, aventurile din tinerețe.

Lucian Viziru a fost invitatul lui Cătălin Măruță și, așa cum era de așteptat, nu a scăpat de rubrica „Sosurilor picante”. Viziru și-a asumat că va fi sincer până la capăt și că nu va evita niciun răspuns. Fără să îi pese dacă afirmațiile lui îi vor supăra pe cei vizați, actorul a dorit doar să evite sosurile iuți.

Lucian Viziru, un Don Juan în tinerețe

Lucian a fost nevoit să răspundă la multe întrebări, printre care și una legată de feblețile lui din tinerețe. Surprinzător sau nu, actorul nu a vrut să evite acest subiect, ba chiar a dat un nume la care nu se așteapta multă lume. Se pare că Viziru a fost cucerit de Simona Gherghe.

Fratele lui Augustin a recunoscut că a plăcut-o pe Simona. Mai mult, și-ar fi dorit și o aventură cu aceasta, dar fără succes. În realitate, situația dintre cei doi a fost destul de tensionată. Lucian și-a adus aminte că, la un moment dat, cei doi s-au certat destul de serios.

„Fata aia care prezenta o emisiune, cu care m-am certat eu. Da, Simona Gherghe. Un nume am de unde să îți dau, mai multe nu am de unde să scot”, s-a confesat Lucian Viziru în emisiunea lui Cătălin Măruță.