Reclamă

Emil Rengle este un dansator și coregraf foarte cunoscut. El a participat și la „Survivor România” pentru a-și demonstra abilitățile pe care le are. În prezent face parte din echipa de jurizare a show-ului „One true singer”, difuzat pe HBO Max. 

Emil Rengle a acceptat o nouă provocare, dar de data aceasta în domeniul său. Acesta este membru al juriului emisiunii „One true singer”, iar, într-un cadru stradal, se dansează, fiecare arătându-și talentul.

În timpul unui dans, colega lui Emil Rengle, Erika face un gest neașteptat. Acesteia i se face rău și vomită fix lângă scenă. Toți ceilalți rămân șocați de ceea ce se întâmplă, iar coregraful încearcă să îi ridice moralul colegei sale, comparând cu situații ale marilor artiști internaționali.

„E ok și Justin Bieber și Britney, chiar și Lady Gaga. Toți vomită pe scenă. Asta înseamnă să fii un rockstar.”, a spus Emil Rengle.

 

@sanki2.0 #foryoupage #fy #fy#fy #foryou #onetruesinger ♬ sunet original – Te mănânc

Emil Rengle a renunțat la dansul pe tocuri

Odată cu participarea la „Survivor România,” Emil Rengle a trecut prin mai multe experiențe care l-au ajutat să se dezvolte și să-și dea seama ce își dorește cu adevărat. Deși avea o carieră pe dansator pe tocuri, chiar a câștigat și emisiunea „Românii au talent”, a anunțat că va renunța. Coregraful va continua cu dansul, fiindcă este parte din viața sa, dar fără tocuri.

„Survivor este cea imprevizibilă experienţă din viaţa mea. Aici se poate întâmpla altceva, că nu tot timpul forţa este importantă, ci forţa psihică. Pentru mine simt că procesul devine din ce în ce mai personal, eu în continuare am venit aici ca să mă descopăr pe mine ca şi bărbat şi voi continua să fac acest lucru. Fac un anunţ care îmi va schimba viaţa: atunci când am intrat în Survivor am spus că România mi-a cunoscut energia feminină şi e timpul să-l descoperim pe Emil Rengle împreună. În această călătorie simt că mă apropii de potenţial şi vreau să anunţ că Emil Rengle pe tocuri a murit. Aleg astăzi în mod conştient să-mi opresc cariera de performer pe tocuri, am învăţat aici că eu sunt îndeajuns fără niciun fel de accesoriu și că sunt la nivel fără să fiu pe tocuri.”, a spus Emil Rengle într-o gală de nominalizare.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro