Reclamă

În 2017, Gabriel Enache, fostul fundaș de la FCSB, s-a aflat în mijlocul unui scandal de proporții, după ce și-a părăsit soția pentru Lena, femeia care îi era amantă de ceva timp. Între timp, focoasa blondină i-a devenit nevastă cu acte în regulă și i-a mai dăruit un băiețel. 

Povestea de dragoste dintre fotbalistul Gabi Enache și Lena a început în perioada în care fostul fotbalist de la FCSB era însurat cu Mădălina Enache, femeia care i-a dăruit o fetiță, pe nume Anais. În urmă cu mai bine de cinci ani, Gabi Enache a decis să divorțeze de Mădălina și s-a refugiat în brațele focoasei blondine.

Lena Enache a mărturisit cum s-a cunoscut cu fotbalistul Gabi Enache

De atunci, cei doi sunt împreună și formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Recent, Lena, fost model Playboy, a povestit cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi.

Blondina a recunoscut că totul a început în urmă cu șapte ani, atunci când Gabi Enache a abordat-o pe Facebook, deși era un bărbat însurat. Lena își amintește că la vremea respectivă, fotbalistul a invitat-o să ia masa la un fast-food.

„Eu m-am îndrăgostit de Gabi la un burger! El m-a invitat la un fast-food să ne cunoaștem. E locul unde mergem și acum să sărbătorim ca să ne aducem aminte. Facem, în curând, șapte ani de relație! O să vedem cum o să sărbătorim, că de vacanțe nu prea avem timp. Trebuie să termin și facultatea, am multe pe cap”, a declarat Lena, pentru Click!

foto: social media

Fosta soție l-a acuzat că nu plătește pensie alimentară

În 2017, fostul jucător de la FCSB şi-a părăsit soţia pentru Lena, cea care din amantă i-a devenit soţie. Atunci, Mădălina l-a acuzat pe fotbalist că a înșelat-o fără scrupule și că nu se interesează de propriul copil. Pe de altă parte, Gabi Enache preciza că mama fiicei sale, Anais, nu voia decât să capteze atenția cu acest scandal.

„Gabi are să îi dea copilului pensie alimentară de un miliard. Pentru suma asta a fost și executat, însă el contestă în instanță acești bani. În ciuda acestor lucruri, el trebuie să îi plătească banii pentru că este și copilul lui. De cinci ani mă judec cu el. Mi-a mai pus pe cont cate 1.200 / 1.500 de lei. Asta o dată la trei luni, depinde de situație. Eu nu am făcut copilul singură!”, spunea Mădălina Enache pentru Impact.ro.


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro