Reclamă

Gabriela Cristea și Marcel Toader au fost căsătoriți până în 2013, iar divorțul lor a fost unul scandalos. Deși au trecut atâția ani, prezentatoarea de la Antena Stars a vorbit deschis despre traumele prin care a trecut după ce s-a despărțit de omul de afaceri Marcel Toader. Bărbatul a decedat în vara lui 2019, după ce a suferit un infarct. 

Vedeta tv a vorbit despre divorțul de Marcel Toader

Gabriela Cristea a făcut noi dezvăluiri cutremurătoare despre divorțul de Marcel Toader, fostul ei soț. Vedeta tv și fostul jucător de rugby au fost împreună timp de cinci ani. Recent, prezentatoarea de la „Mireasa, Capriciile Iubirii” și-a amintit de momentele grele prin care a trecut după ce s-a despărțit de afacerist. Marcel Toader și-a pierdut viața în 2019, n urma unui stop cardiac. Gabriela Cristea a povestit totul în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars.

Ea a recunoscut că divorțul a fost unul „zgomotos, urât, apăsător și angoasant”. Gabi Cristea a mai explicat că a avut nevoie de o perioadă mare de recuperare după separarea de Marcel Toader. În 2013, vedeta spunea că are sufletul rupt în mii de bucăți. Din 2015, ea s-a recăsătorit cu Tavi Clonda și au împreună două fetițe.

„Eu nu am avut (n.r. nevoie de un partener ‘tampon’ între două relații serioase). Eu am preferat… După ce am divorțat, că știe toată lumea că am trecut printr-un divorț… Vai de capul meu, poate și din cauza faptului că a fost un divorț zgomotos, și urât, și apăsător, și angoasant, am avut nevoie de o perioadă foarte lungă de pauză, în care nu m-a interesat ca cineva să fie în viața mea în niciun fel.”, a declarat Gabriela Cristea la Antena Stars.

foto: arhivă personală

Fiul lui Marcel Toader a atacat-o pe Gabriela Cristea

În 2021, Maximilian Toader, fiul regretatului om de afaceri Marcel Toader, mărturisea că Gabriela Cristea, fosta soție a tatălui său, trebuie să înapoieze o mașină, pe care a cumpărat-o pe una dintre firmele lui Toader. Tânărul îi cerea vedetei tv să îi dea automobilul, pentru a plăti restul de datorii ale afaceristului.

Tata m-a ferit de problemele financiare cât a trăit. După ce el nu a mai fost a trebuit să despic eu firul în patru. În momentul când a murit avea datorii de 170.000 de euro. Am vândut apartamentul în martie. Au mai rămas de dat 30.000 de euro.

A mai rămas și o mașină, care e cumpărată pe una dintre firmele lui și care e în posesia fostei soții, Gabriela Cristea. Ea trebuie să dea mașina înapoi. Mi-au cerut la succesiune toate actele de divorț, de la cele șase căsnicii ale tatălui meu”, declara Maximilian Toader la emisiunea ”Xtra Night Show”,


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro