Reclamă

După ce prinţul Harry şi ducesa Meghan Markle au renunţat la atrbuţiile şi titlurile regale şi s-au mutat definitiv în Canada, o nouă ruptură zguduie Casa Regală. Se pare că nepotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii trece printr-o despărţire după o căsnicie care a durat 12 ani. Este vorba despre Peter Phillips, fiul prinţesei Anne.
Potrivit The Sun, cea care a anunţat separarea este Autumn Phillips. Cei doi au împreună două fete: Savannah, de 9 ani şi Isla de doar 7 ani.
Pe marginea acestui subiect, purtătorul de cuvânt de la Palatul Buckingham a cerut intimitate şi a anunţat că nu va comenta public situaţia.

Potrivit The Sun, regina Elisabeta a II-a a fost foarte supărată de vestea despărţirii lui Peter Phillips de soţia lui.

Primii care au stricat armonia în casa familiei Windsor au fost Harry şi Meghan, în momentul în care au renunţat la atribuţiile regale şi au plecat în Canada.

Al doilea fiu al reginei, prinţul Andrew, a renunţat la rândul său la angajamente din cauza scandalului sexual în care a fost implicat magnatul american Jeffrey Epstein.

„Regina se întreabă probabil ce anume a făcut greşit pentru a merita aşa ceva”, a declarat o sursă din familia regală, citată de The Sun.

„Peter Phillips a fost dintotdeauna un preferat al ei, iar ea şi prinţul Philip vor fi foarte supăraţi din această cauză, mai ales că vestea vine după celelalte probleme recente”, a adăugat aceeaşi sursă.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro