Reclamă

Toată lumea știe că apa este esențială pentru ca organismul nostru să funcționeze normal. Fără ea, oamenii nu ar putea supraviețui, însă sunt foarte mulți cei care nu o consumă aproape deloc…iar asta înseamnă un lucru dramatic.

Organele noastre pot fi extrem de afectate de faptul că nu bem suficientă apă. Afecțiunile provocate de acest lucru sunt extrem de mari, iar specialiștii vin să atragă atenția tuturor care fac această greșeală.

Ce spun specialiștii despre ce se întâmplă cu organele atunci când nu bem apă

Specialiștii au descoperit în urma unor studii o mulțime de lucruri grave care se pot întâmpla în organism atunci când nu bem apă. Astfel, aceștia trag semnale de alarmă pentru cei care fac această greșeală. După ce vei afla toate informațiile, cu siguranță și tu îți vei îndrepta greșeala. Iată ce spune doctor profesor Virgiliu Stroescu.

„Avem 5 litri de sânge, variați. Sângele ăsta circulă în organism. Prin inimă trec 5 litri într-un minut. Organismul se spală cu un litru, avem nevoie de foarte multă apă ca să fie spălat.Când apa s-a murdărit, va fi eliminată.

Înlocuim ce a fost, iar sistemul continuă să meargă. În momentul în care nu bem apă, în loc să fie 5 litri, sunt 4, și atunci e mult prea concentrat. Fiind concentrat, rinichii trebuie să se concentreze de mai multe ori, iar făcând asta, obosesc. Obosind, se degradează, iar astfel poate să apară insuficiența renală cronică.”, a declarat Dr. Prof. Virgiliu Stroescu, în cadrul unei emisiuni Tv.

 

@dozademedicina #sperantatv #virgiliustroescu #medici #medicina #endocrinologie #stildeviata #reguli #organismuluman #apa #sanatate #abordare #organe #rinichi #inima #lichide #gandestesanatos #gandestediferit #corpuluman ♬ Emotional Cinematic Sad Violin and Piano – ISAo

Ce alte lucruri se mai pot întâmpla în organism atunci când nu bem apă

  • Ai putea deveni constipat
  • Te poți simți letargic (obosit)
  • Pielea ta nu va mai arăta deloc bine
  • Poți suferi diferite probleme de concentrare
  • Ai putea fi mult mai sensibili la vătămări
  • Pierderea în greutate va cădea și te vei simți umflat
  • Mușchii tăi ar putea deveni super crampe

Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro