Reclamă

În urmă cu ceva timp, Maria Dragomiroiu a dezvăluit ce pensie ia de la stat, lună de lună. Revoltată, cântăreaţa s-a întrebat cum s-ar putea descurca cu acei bănuţi, dacă nu ar avea şi câştigurile de la nunţi şi botezuri. Ei bine, cât câştigă la un eveniment? Cu siguranţă, nu se compară cu pensia!

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară. Are în spate o carieră de succes de 39 de ani! Evenimentele la care întreţine atmosfera sunt de fiecare dată un real succes. Munca trebuie răsplătită, iar în funcţie de locaţie, program şi alte aspecte de acest gen, Maria Dragomiroiu cere ce i se cuvinte.

Pentru un eveniment, fie el botez sau nuntă, Maria Dragomiroiu cere între 1.500 € şi 2.100 €.

Firma pe care o deţine, specializată în „activităţi de interpretare artistică”, a avut în anul 2018 un profit de 30.000 de euro. Pare-se că anul trecut, Maria Dragomiroiu a dus-o bine, bine, profitul înregistrat în 2018 fiind de aproape zece ori mai mare decât cel din 2017.

Pe lângă câştigurile de la evenimente, Maria Dragomiroiu încasează în fiecare lună, de la stat, o pensie de 1.200 de lei.

„Eu am ieşit la pensie de o lună de zile şi, după 40 de ani de muncă, am 1200 lei. Cam cum aş putea să trăiesc eu? Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele? Cum să trăiesc cu 1200 de lei?”, a declarat Maria Dragomiroiu la „Răi Da Buni”.

Maria Dragomiroiu nu a avut o viaţă uşoară şi iată că munceşte pentru ca la bătrâneţe, situaţia să fie alta. Este bunică a trei fetiţe şi un băieţel şi face orice îi stă în putinţă pentru bunăstarea familiei sale.


Reclamă

Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro