Connect-R este unul dintre cei mai de top cântăreți din România.

Artistul este apreciat de foarte multe persoane și majoritatea îi sunt urmăritori pe social media. Artistul a fost invitat să spună mai multe lucruri despre el, pe care cei de acasă nu le cunosc.

Așadar, artistul nu s-a sfiit să spună că este genul de persoană care își pierde actul de identitate și de trei ori pe an. Mai mult decât atât, are o problemă în a distinge culoarea șosetelor. Mâncarea preferată a artistului este cea de cartofi, căreia nu îi rezistă deloc.

Ce nu știai despre Connect-R

„Lucruri ciudate despre mine. Pierd în jur de trei buletine pe an. De cele mai multe ori, uit să-mi pun curea la pantaloni, și am o problemă din copilărie. În copilărie, nu aveam elastic la trening, și râdeau colegii de mine. Nici acum, după cum poți să te uiți, nu am curea la blug. Și este fix aceeași treabă, iară fac același gest.

De multe ori, șosetele le mai încurc. Am impresia că-s bleumaren amândouă. Ulterior, când ies afară la lumină, văd că una este neagră și una este bleumarin.

Am o slăbiciune culinară fără de care nu rezist orice ar fi, în orice condiție. Și anume, croissant. Dacă văd croissant, trebuie să mănânc. N-am avut bani când eram mic, și n-am putut să-mi iau. Și mâncare de cartofi. Dacă găsesc mâncare de cartofi undeva, văd sosul roșu și mirosul ăla de cartof fiert n-am cum, trebuie să mănânc.”, a spus cântărețul, pe social media.

@utv.ro Ce nu stiai despre @Connect-R ❤️? #giveme5 ♬ original sound – utv.ro

Connect-R, copilărie plină de lipsuri

„Când eram amărât, credeam că oamenii care au mâncare în fiecare zi sunt cei mai fericiţi. Am mai crescut şi am zis ‘gata, domle’, ştiu fericire e atunci când îţi permiţi haine multe şi de firmă. (…) Când am început să fac bani din primele concerte, mi-a dat seama că fericirea e momemntul când învârţi cheia în uşa primului apartament.

Cu banii strânşi din concerte şi cu un credit la o bancă, am reuşit să-mi iau un apartament în Giuleşti. 3 camere, parter. Ce vorbeşti Frant! Gata, fericire pe mine”, a povestit artistul pe Instastory.