Reclamă

Maria Sharapova, una dintre cele mai apreciate sportive din lume a făcut marele anunț. Aceasta a dezvăluit printr-o postare că este însărcinată chiar de ziua sa. A publicat și o fotografie cu burtica, iar fanii au fost în extaz la aflarea veștii.

Maria Sharapova a anunțat chiar de ziua sa de naștere că este însărcinată. La împlinirea vârstei de 35 de ani, fanii sportivei au primit o veste extrem de frumoasă, că aceasta poartă un suflețel în pântec. Mai multe vedete și admiratori de-ai său au apreciat postarea și au lăsat numeroase comentarii.

Sportiva se află pe o plajă, fiind cu picioarele în nisip, iar în spate se vede cerul senin și apa de culoare turcoaz. Fotografia postată de aceasta a primit peste 280.000 de aprecieri și peste 5.800 de comentarii în care este felicitată și i se urează numai de bine. Maria Sharapova radiază de fericire și, alături de logodnicul său, abia așteaptă să îl cunoască pe bebelușul care le va însenina zilele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova)

„Începuturi prețioase!!! Să mănânc tort aniversar pentru doi a fost întotdeauna specialitatea mea.”, a scris fosta tenismenă în dreptul fotografiei cu burtica.

Maria Sharapova a câștigat titlul de Grand Slam de cinci ori

Aceasta s-a retras din tenis în urmă cu doi ani din cauza accidentărilor de care suferise. De-a lungul carierei sale a fost lider mondial și a câștigat cinci titluri de Grand Slam. Originară din Rusia, Maria Sharapova este stabilită în Los Angeles, Statele Unite ale Americii, unde locuiește alături de logodnicul său în vârstă de 42 de ani, Alexander Gilkes.

Cariera și-a început-o la vârsta de 6 ani și a iubit tenisul dintotdeauna. La doar 17 ani, o învinge pe Serena Williams și câștigă titlul de la Wimbledon. Toată viața sa a fost dedicată acestui sport, dar a trebuit să renunțe în 2020 pentru a avea grijă de sănătatea sa.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro