Reclamă

Ilie și Ioana Năstase au parte de o dragoste cu năbădăi. Au avut multe neînțelegeri în trecut și chiar au ajuns până în pragul divorțului și-au dat seama că iubirea este prea mare și au decis să treacă peste toate lucrurile împreună. Soția fostului tenismen a anunțat unde vor petrece Sărbătorile Pascale și este bucuroasă de ceea ce urmează să se întâmple.

Ioana Năstase este o persoană credincioasă și merge des la biserică. Aceasta va participa la slujbele din Săptămâna Patimilor, cât și la cea de Înviere. Cuplul va merge acasă la părinții Ioanei, unde se merge în fiecare an, dorindu-și să respecte tradițiile și să fie un Paște în familie. Ea a ținut și post și a mărturisit că se simte foarte bine așa.

Social media

Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro