Pepe este unul dintre favoriții celor de acasă.

Îndrăgitul personaj al muzicii latino a atras numeroase simpatii de-a lungul timpului datorită talentului său muzical, dar și personalității sale. Este un artist important al genului de muzică latino, întrucât nu i s-a găsit concurență la ora actuală, în România.

Și pentru că deja se știu aceste detalii, vrem să vă dezvăluim lucruri pe care nu le știți despre Pepe. Cum ar fi, numele său real. Da, nu e o glumă! Știai că Pepe poartă acest nume doar de scenă? În realitate, numele artistului este cu totul și cu totul altul.

Adevăratul numele din buletinul lui Pepe

În ciuda faptului că este extrem de cunoscut, puțini știu că Pepe folosește un pseudonim atunci când apare în lumina reflectoarelor. Așadar, numele din buletin al acestuia, este de fapt, Nicolae Ionuț Pascu. Pare ciudat, însă este purul adevăr. Artistul s-a născut în 1979, în capitală.

Muzician, compozitor, producător, chiar și prezentator de televiziune, se poate spune că le-a făcut pe toate! Din pasiune pentru muzică, solistul a urmat cursul de canto-clasic la Școala populară de artă. A muncit din greu pentru a-și achita lecțiile de canto, însă nu i-a fost niciodată rușine să-și câștige existența.

„Ca să-mi plătesc lecțiile de canto, eu am muncit pe brânci. Am făcut o grămadă de lucruri: am filmat pe la nunți și alte petreceri private, am fost ospătar, vânzător de haine sau de cafea… Niciodată nu mi-a fost rușine!”, spunea Pepe într-un vechi interviu.

Colaj Substantial

De unde se trage numele lui Pepe

„Frate-meu, care-i mai mare decât mine cu doi ani și jumătate, a încercat să-mi zică Bebiță, de la bebe mic, dar i-a ieșit Pepiță. Și mi-a rămas ba Pepe, ba Pepito, ba Pepiță, ba Pepino. Nu mi-a spus nimeni niciodată Ionuț, iar singurul om care mi-a spus Nicușor a fost tataie, Dumnezeu să-l ierte!”, a mai mărturisit artistul în urmă cu ceva timp.