Reclamă

Anamaria Prodan a anunțat recent că fostul ei partener, Reghecampf, și Corina Caciuc au dat-o iar în judecată. De asemenea, impresara a explicat că s-a trezit cu autoritatea tutelară la ușă, după ce Reghe a solicitat să-și poată fiul și la Craiova, nu doar la reședința din București. 

Anamaria Prodan nu este liniștită nici în Săptămâna Mare. Vedeta a făcut din nou declarații acide la adresa lui Laurențiu Reghecampf, dar și a Corinei Caciuc, actuala iubită a acestuia.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc i-au mai deschis un proces penal Anamariei Prodan

Prodanca a mărturisit că s-a săturat de procesele pe care cei doi le-au deschis pe numele ei și speră să scape cât mai repede acest scandal. De data aceasta, vedeta s-a trezit cu două procese pe cap, deschise chiar de Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc.

„Am atât de multe procese deschise de Reghe și de Caciuc că nici nu le mai știu numerele. Ne trimite mesaje zilnic că o să ne mai deschidă câte unul. Zâmbesc și mă minunez și eu. Nu vreau să mai comentez.Vreau doar să scap de ei pe viață. Să stea în lumea lor și să uităm că au existat în viața copiilor mei și în a mea.

Mergem mai departe doar cu amintirile frumoase ale acestei căsnicii. Restul Reghe sau Cauciuc, sau cum o cheamă, nu e treaba noastră. Avocatul meu ține socoteala proceselor pe care le deschid zilnic! Dar la fiecare aducem martori iar povestirile cu siguranță sunt savuroase și de interes național și internațional”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

foto: arhivă personală

Mai mult de atât, Anamaria Prodan crede că lui Reghe încă îi este frică de ea, după toate pedepsele pe care i le-a dat până acum.

„Eu îmi doresc să terminăm odată acest divorț, până după Paște. Am solicitat prin avocați o întrevedere. Asta îmi doresc de fapt, să fiu o femeie divorțată după Paște! Trebuie să iertăm, să fim mai buni în preajma Sărbătorilor. Laur știe ca eu sunt vulcanică și îi e frică de mine! L-am pedepsit și eu și copiii suficient!”, a mai declarat Anamaria Prodan, pentru sursa citată mai sus.

Reghe Jr. va decide dacă își va vizita tatăl sau nu

Se pare că Prodanca și Laurențiu Reghecampf nu pot ajunge la un consens nici în ceea ce privește programul de vizite al lui Laurențiu Reghecampf Junior.

„Asta va decide numai copilul! Nu poate să-l oblige nici o lege pe copilul meu să meargă la Craiova, dacă el nu vrea! Este de toată jena ce s-a întâmplat! Mi-a trimis autoritatea tutelară la Snagov, dar adresa era greșită. Pesemne că acest avocat al lui Laurențiu Reghecampf nu știe nici numărul casei la care locuiesc, așa de bine cunoaște cazul. Căutau doamnele respective un număr care nu există pe strada noastră.”, a declarat Anamaria Prodan  pentru Click!


Reclamă

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro