Reclamă

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori. Și-a început cariera în urmă cu peste trei decenii și a devenit „Regele audiențelor” după succesul pe care l-a avut cu Revelionul organizat la Antena 1.

Dan Negru a început să lucreze la Radio Timișoara din 1990, urmând să meargă la TVR patru ani mai târziu, După cinci ani petrecuți la televiziunea românească, acesta a semnat cu Antena 1, unde a stat până anul acesta, când a ales să plece la Kanal D.

Deși are un succes remarcabil și toată lumea îl cunoaște pentru emisiunile moderate de el, acesta nu se consideră un prezentator talentul. Dan Negru consideră că longevitatea sa de pe micile ecrane există fiindcă s-a adaptat trendurilor, ceea ce înseamnă doar muncă, nu și un talent înnăscut.

„Nu sunt deloc un moderator talentat, sunt un moderator harnic, care a învățat să decodeze formate TV și să le adapteze pieței românești. În lumea televiziunii și a formatelor e o vorbă: nu inventează străinii atâtea formate câte putem noi să stricăm. Eu am avut norocul că am învățat să adaptez formatele internaționale pentru România. De aici longevitatea. Dar asta nu înseamnă talent, înseamnă doar muncă.”, a declarat Dan Negru pentru Unica.

Social media

Dan Negru „Prima lecție e modestia”

Prezentatorul recunoaște că este modest și că așa ar trebui să fie oricine lucrează în televiziune. Toate aparițiile sale de pe micul ecran sunt înconjurate de emoții, iar acest lucru îi place lui Dan Negru. Legat de noua sa emisiune „Jocul Cuvintelor”, consideră că este o noutate pentru o televiziune mare precum Kanal D și totodată o provocare pentru el.

„Prima lecție în televiziune e modestia. Dacă o pierzi pe asta, sunt slabe șanse să poți să faci performanță. Așa că… da! Am emoții, am mereu emoții când apar în fața publicului. Azi, lumea televiziunii e impredictibilă, publicul TV e împărțit, ofertele sunt multe și diverse, dar „Jocul Cuvintelor” e un show atipic pentru televiziunile din România. E singurul quiz show difuzat pe o televiziune mare. E singurul concurs în care se pune preț pe creiere. Îmi plac provocările și îmi place să fac lucruri pe care alții nu le mai fac.” , a mai spus prezentatorul.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro