Brigitte Sfăt și soțul ei, Florin Pastramă, și-au deschis, de curând, o shaormerie în București și par să se bucure la maximum de statutul de oameni de afaceri din domeniul fast-food, cei doi fiind nelipiți de acolo.

Evident, cum afacerea este la început, Brigitte Sfăt și soțul ei, Florin Pastramă, au grijă să stea cât mai mult timp pe acolo, să își supravegheze angajații și să se asigure că totul este în perfectă ordine.

De curând însă, paparazzii WOWbiz.ro i-au suprins pe cei doi, obosiți, spre seară, în timp ce aveau o mică pauză la shaormerie. Și, cum probabil au fost mai toată ziua ocupați cu bunul mers al afacerii, atât Florin Pastramă, cât și Brigitte Sfăt păreau să își dorească câteva momente de relaxare. Și un pupic, normal, că de aceea sunt soț și soție. Iar spre surpriza tuturor, Florin Pastramă nu a avut nimic împotrivă, când Brigitte Sfăt i-a cerut un pupic, doar că atât nu i-a fost îndeajuns. Și, așa cum se întâmplă în cuplurile în care există multă pasiune, pupicul cu pricina, deși cast, a fost compensat din plin de atingerile cel puțin ”intime”, Florin Pastramă mângâiindu-i soției sale o zonă… extrem de intimă. Iar Brigitte nu s-a supărat deloc, ci dimpotrivă, i-a zâmbit, semn că viața lor intimă este extrem de colorată.

Doar cum drăgălășeniile nu aveau cum să aibă loc acolo, cei doi au făcut în așa fel încât să plece cât mai repede acasă, să se bucure de viață… Așa că, fără să stea pe gânduri, Brigitte s-a apucat să numere banii încasați în ziua respectivă, și a petrecut destul de mult timp făcând asta, semn că shaormeria nu duce lipsă de clienți.