Reclamă

Văduva lui Sergiu Nicolaescu îi regretă moartea soțului. Aceasta s-a recăsătorit cu un medic și s-a schimbat mult față de cum arăta în urmă cu nouă ani. 

Sergiu Nicolaescu a fost unul dintre cei mai mari actori și regizori ai țării. Acesta a avut mii de fani care au fost șocați în momentul decesului său. Marele artist a plecat dintre noi în anul 2013 la vârsta de 82 de ani, iar, alături de el, a fost frumoasa sa soție mai tânără cu 47 de ani. Dana Nicolaescu i-a fost o parteneră dedicată și i-a stat aproape până la ultima suflare.

Soția actorului a primit moștenire toate averea acestuia, precum și firma și veniturile din drepturile de autor. După moartea soțului, Dana a devenit tot mai discretă în aparițiile sale publice. În ultima perioadă, aceasta a trecut printr-o transformare, iar stilul său vestimentar s-a schimbat. A renunțat la hainele sale elegante și optează pentru ținute cât mai lejere, în care să se simtă cât mai comodă.

Social Media

Dana Nicolaescu a purtat o ținută albă la înmormântarea soțului

Decesul marelui regizor a fost un șoc pentru familie și prietenii acestuia. Maestrul a fost iubit de mii de oameni care i-au apreciat creațiile sale și care au venit să-l conducă pe ultimul drum, în urmă cu nouă ani. Partenera sa de viață, Dana Nicolaescu nu a purtat doliu, ci a fost îmbrăcată în alb, iar multe persoane au criticat-o pentru acest lucru.

După o vreme, sora artistului a dezvăluit motivul pentru care a purtat mantoul de culoare albă în momentul incinerării lui Sergiu Nicolaescu.

„N-aţi văzut că era mare la mâneci? Era paltonul fratelui meu. A fost dorinţa lui (n.r. al lui Sergiu Nicolaescu), ca Dana să nu vină îmbrăcată în negru la înmormântarea lui. Prin urmare, ea a îmbrăcat un palton al fratelui meu, ca să-l simtă mai aproape de ea. Aşa fost şi la înmormântarea mamei mele. Nu m-a lăsat să vin îmbrăcată în negru la înmormântarea ei.”, a spus Iolanda Nicolaescu în urmă cu mai mulți ani.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro