Binecunoscuta prezentatoare de televiziune se aranjează întotdeauna pentru a arăta impecabil atunci când prezintă stirile. Toate pregătirile cu machiaj și coafat durează în jur de o oră.

Ea recunoaște că nu are prea multă rabdare atunci cand vine vorba de machiaj si aranjarea părului, astfel ca echipa face tot posibilul să termine cât mai repede. Totuși este bine că echipa de make up lucrează cu Andreea de foarte mulți ani și incearcă să își facă treaba cât mai bine dar într-un timp cât mai scurt.

Esca nu prea obisnuiește să se machieze de una singură, pentru că nu a fost pasionată de acest lucru nici când era adolescentă. Machiajul nu face parte din preocupările ei de bază, de aceea evită să își pună singură chiar și tuș la ochi, pentru a nu da greș.

Andreea este frumoasă oricum,ea are un stil unic si o atractie puternica la public, astfel că a reusit să se facă plăcută și admirată încă de la începutul carierei sale în televiziune. Ea prezintă stirile în fiecare seară la Pro Tv, canalul care a făcut-o faimoasa peste tot în lume. Frumusețea ei debordantă și felul în care vorbește la televizor își pun accentul în mod decisiv.