Reclamă

Pe parcursul anului trecut, Fulgy a intrat în timpul în belele. Acesta a făcut mai multe declarații uimitoare în care vorbea despre consumul de substanțe interzise, s-a luat la ceartă cu mai multe vedete, dar a și tâlhărit pe cineva. El s-a cumințit, însă, a intrat într-un nou proces privind un service auto și o sumă de bani. 

Fulgy este implicat într-un nou proces, fără voia lui. Acesta este chemat la tribunal în calitate de intervenient, reprezentând o situație în care o persoane care a făcut un accident rutier, iar firma de asigurare refuză să plătească pentru reparație.

Lupta se dă legal între reprezentanții unui service auto din Capitală și firma de asigurări. Mașina era a lui Fulgy, iar asiguratorii nu vor să plătească pentru reparație. Suma nu este una colosală, ci 600 de euro, iar tânărul are de mers în tribunal pentru a rezolva situația creată.

Social Media

Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro