Reclamă

Thalia este originară din Mexic și una dintre cele apreciate actrițe și cântărețe. Aceasta a ajuns la fabuloasa vârstă de 50 de ani și arată impecabil. Ea apelează la câteva trucuri care o ajută să-și mențină tinerețea și le-a împărtășit comunității sale. 

Thalia are o siluetă de invidiat și un ten fără nicio imperfecțiune. Actrița are un stil de viață activ și se menține extrem de bine la 50 de ani ai săi. Pe contul său de Instagram are o comunitate de 19 milioane de urmăritori cărora le arată momente din viața sa și cu care împărtășește ultimele noutăți.

Recent, cântăreața a postat un videoclip în care arată ritualul de înfrumusețare la care apelează cel mai des. Masajul facial este unul dintre secretele sale pentru a ține ridurile departe și a avea un ten impecabil. În acest fel, pielea se va întinse, iar colagenul se va produce în mod natural.

Masajul la care a apelat vedeta se face cu două role metalice care îi trec pe față. Scopul acestei proceduri este stimularea circulării sângelui prin mișcările pe care le face și ajută pielea la întindere. După această ședință, Thalia va avea un ten fresh și se va bucura o perioadă de tenul său luminos.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro