Reclamă

Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu dețin unul dintre cele mai cunoscute localuri din București. Este vorba despre clubul Vintage, situat în Centrul Vechi. 

Îndrăgita artistă Delia, împreună cu soțul ei, Răzvan Munteanu, dețin mai multe localuri și restaurante în centrul Bucureștiului. Printre acestea, se numără și clubul Vintage, situat în Centrul Vechi. Mai mult, pentru cei care vor să se oprească aici să mănânce, trebuie să știe că pub-ul are prețuri destul de accesibile pentru toate buzunarele. Iată totuși, cât costă un meniu la renumitul local din București.

social media

Cât costă un meniu în pub-ul Deliei Matache din Centrul Vechi

Delia, se bucură acum de o viață ca-n povești. Ea este una dintre cele mai îndrăgite și talentate artiste din România. Mai mult, pe plan personal, Delia este foarte fericită alături de soțul ei, Răzvan Munteanu.

Omul de afaceri împreună cu Delia dețin mai multe localuri și cluburi în zona centrală a Capitalei. Unele dintre ele sunt extrem de cunoscute în rândul iubitorilor vieții de noapte. Așadar, pub-ul Vintage din Centrul Vechi este unul dintre cele mai cunoscute localuri din București.

Chiar dacă mulți ar crede că acest local este unul de fițe, pub-ul are prețuri accesibile pentru toate buzunarele. Acesta este și motivul pentru care este atât de popular în rândul celor tineri.

La Vintage, oamenii se pot bucura de un meniu de 5 stele și porții de mâncare destul de generoase. Pentru meniul zilei, oamenii scot din buzunar suma de 27,30 lei, prețul fiind redus de la 39,99 lei.

Pe lângă meniul zilei, unul dintre cele mai extravagante preparate culinare este „mușchiul de vită din ziua de salariu”. Dacă dorești să consumi acest preparat, trebuie să scoți din buzunar nu mai puțin de 68 de lei.

Desigur că există un preparat și pentru persoanele mai gurmande. Aceștia pot încerca, de asemenea și un „șnițel de vită uriaș”, care costă doar 22 de lei, în timp ce o porție de mici costă numai 4 lei porția.


Reclamă

Share.

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro