Reclamă

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri de la noi. Aceasta și-a început carieră în urmă cu aproape trei decenii și iubește ceea ce face. A debutat în presă la vârsta de 18 ani și nu a mai plecat din acest domeniu pe care îl îndrăgește. 

Andreea Berecleanu se poate considera o femeie împlinită. Aceasta are o carieră de succes și o familie minunată. Este mama a doi copii frumoși, Eva și Petru și un partener foarte înțelegător, care este medic estetician. Cei doi petrec mult timp împreună și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

În ciuda aparențelor, prezentatoarea nu este cea mai permisivă mamă. Aceasta recunoaște că le-a refuzat multe lucruri copiilor săi fiind nu era de acord. În prezent, Andreea Berecleanu spune că nu mai are motive în care să aibă ceva împotrivă cu privire la ce fac cei doi, fiind relația lor este una specială și au înțeles ce îi place fiecăruia.

„Da, de multe ori le-am spus NU și le-am explicat de ce! Recent le-am spus mai puțin, poate acum câțiva ani. În prezent, nu prea îmi mai oferă ocazia de a nu fi de acord cu acțiunile și opțiunile lor. Iar ei știu deja ce nu ne place sau ce nu ne dorim și nu insistă.” , a spus Andreea Berecleanu pentru Viva.

Social Media

Fiica sa a plecat la studii în Londra

Eva Zăhărescu a ales să meargă la studii în străinătate, mai exact în Londra, Anglia. Ea își dorește să fie design de interior, iar dacă își va dori o schimbare, are și un plan b. Fiicei prezentatoarei i-ar plăcea să facă o carieră și pe design vestimentar și să fie o creatoare de modă.

Pe partea cealaltă, fiul cel mic al Andreea Berecleanu nu se știe dacă o va urma pe sora sa în străinătate sau nu. Acesta încă nu a terminat liceul și are mai multe opțiune unde să meargă. Totuși, el își dorește o experiență nouă de viață, iar studiatul în afara țării îl poate ajuta.

„Acum nu mai sunt atât de sigură că Petru va vrea să studieze în țară. Dar nu pentru că nu ar avea încredere în facultățile de aici, ci pentru că vrea să cunoască și alt mediu, să aibă ocazia unei alte experiențe. Însă mai sunt doi ani până vom lua această decizie.” , a mai adăugat aceasta.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro