Reclamă

Concurenții de „Survivor”, dar și fanii emisiunii de la ProTV, au avut parte, ieri, de o surpriză de proporții. O schimbare la care nu se aștepta nimeni a avut parte în competiția disputate în Republica Dominicană. Iată despre ce este vorba. 

Modificarea radicală făcută de producători la „Survivor” a vizat componența echipelor. Având în vedere că în ultimele multe săptămâni Faimoșii au plecat rând pe rând, triburile existente au fost dizolvate și formate două complet noi.

La „Survivor” nu mai există Faimoși și Războinici. Ce componență au noile triburi

În ediția de duminică, 10 aprilie 2022, celor două echipe vor fi reorganizate după ce la Faimoși au rămas 5 concurenți, în timp ce de la Războinici au fost eliminați numai 2. Anunțul a fost făcut chiar de Daniel Pavel.

„Începând din acest moment, din această seară, toată aventura Survivor care urmează o veți continua și o veți simți în această formulă în care sunteți acum, voi – Vulturii, voi- Tigrii!” , a spus prezentatorul de la „Survivor”.

Din echipa Vulturilor vor face parte: Elena Chiriac, CRBL, Marian Drăgulescu, Alexandra Duli, Mihaela Stan, Doru Răduță, Alex Delea și Blaze.

În echipa Tigrilor vor fi: Ștefania Ștefan, Ionuț Popa, Mari Fica, Relu Pănescu, TJ Miles, Oana Ciocan și Alexandru Nedelcu.

Schimbare uluitoare la „Survivor”. Nimic nu mai este cum a fost până acum!
ProTV

Echipa Faimoșilor, măcinată de scandaluri și de eliminări

Din echipa Faimoșilor de la „Survivor”, Laura Giurcanu a fost ultima concurentă care a plecat acasă. Pusă în fața imposibile pentru voturi, blondina a pierdut în favoarea lui CRBL și a lui TJ Miles.

„Sunt în șoc. O să fiu copleșită de emoții, dar sunt neutre. Am un cuvânt: recunoștință. M-a făcut să văd viața altfel. A fost foarte intens, a fost experiența vieții mele. Oamenii sunt minunați.

Am spart sute de cocoși, am câștigat, am pierdut, am petrecut, am plâns, am râs. Plec cu un bagaj emoțional, cu o grămadă de lecții. Survivor este cea mai mare lecție. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot”, a fost prima reacție a Laurei după eliminare.


Reclamă

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro