Reclamă

Adelin Petrișor este un fenomen pe rețeaua de socializare TikTok. Bărbatul a ajuns viral în urma mai multor videoclipuri cu el în care îi amuza pe internauți. Acesta a găsit o metodă inventivă prin care să se antreneze în propria sa curte.

Adelin Petrișor este considerat regele Tiktok-ului în urma miilor de vizualizări pe care le are la videoclipurile sale. Acesta este un om simplu care îi amuză prin internauți și astfel, a cunoscut succesul.

El și-a dorit să se antreneze, dar, locuința sa din mediul rural, nu îi permite să meargă zilnic la o sală de fitness. În acest fel, a găsit o modalitate inventivă de a se menține în formă.

Cu câteva lucruri simple, el a reușit să facă un antrenament la brațe excelent. Cu doar două funii, două găleți cu pietriș, dar și doi bușteni, Adelin Petrișor se antrenează în propria sa curte. Bărbatul și-a uimit fanii prin improvizația sa, iar aceștia s-au amuzat pe cinste pentru ceea ce a făcut.

@adelinpetrisor123 #5pasidebine #fyp #foryo ♬ sunet original – adelinpetrisor123

Adelin Petrișor, vânat de fanii săi chiar la el acasă

Adelin Petrișor s-a născut în județul Dâmbovița și a plecat la muncă în Germania, fiind nemulțumit de situația din țară. S-a angajat în construcții, dar după ce a cunoscut faima pe aplicația TikTok, el a ajuns șomer. Videoclipurile sale sunt amuzante, iar bărbatul era mereu ironic privind situația sa din viața de zi cu zi.

Popularitatea sa a crescut atât de mult, încât urmăritorii săi din alte județe merg la el acasă și îi cer să facă fotografii împreună. Datorită lui, tinerii au văzut mai multe vizualizări pe platformă, unde se desfășoară totul.

Deși în primă fază, Adelin Petrișor a fost de acord și a luat totul în spirit de glumă, a devenit deranjat de toată această „faimă”, ajungând chiar să fie spionat de curioși. Totodată, vecinii săi erau deranjați de toata învălmășeala care se crea și le-a interzis să mai vină.

„Toți care vin pe la poartă vin să facă și ei caterincă. Întorc mașina și vor să filmeze casa. Gata cu joaca, ați ajuns prea departe, mi-ați pus vecinii în cap.“, a fost mesajul lui Adelin Petrișor pe contul său de TikTok.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro