Reclamă

Clipe grele pentru Daniela Crudu! Vedeta a ajuns la spital în această dimineață, după ce ar fi fost bătută chiar de propriul iubit.

Potrivit surselor noastre exclusive, Daniela Crudu a ajuns la spitalul din Capitală în această dimineață, în jurul orei 5:30, plină de sânge. Vedeta a primit îngrijiri medicale și a fost bandajată la mâini și la picioare.

Ar fi fost externată din spital trei ore mai târziu, însă din cauza durerilor foarte mari ar fi revenit la unitatea spitalicească. Medicii au luat decizia de a o opera, Daniela Crudu având piramida nazală spartă, dar și traumatisme grave în zona capului.

Daniela Crudu ar fi fost agresată chiar de propriul iubit, în locuința ei. O echipă de agenți de poliție s-a deplasat la fața locului, însă vedeta a decis să nu depună plângere penală în urma incidentului.

„La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secția 25 Poliție a fost sesizată prin apel 112  de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Polițistii sosiți la fața locului, au luat legătura cu persoana vătămată care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment. Femeia a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri. Polițiștii s-au sesizat din oficiu și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe.”, se arată în comunicatul transmis de Poliție.


Reclamă

Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro