Reclamă

Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite prezentatoare de la noi din țară. Aceasta este gazda emisiunii „Casa iubirii”, unde este alături de cei 14 concurenți care vor să-și găsească jumătatea. Vedeta TV duce o luptă cu kilogramele după ce anul trecut s-a îngrășat mai mult, încât măsura la blugi a crescut.

Andreea Mantea este apreciată de publicul din fața micilor ecrane pentru naturalețea și blândețea de care a dat dovadă de-a lungul anilor. Aceasta este sinceră în tot ceea ce spune și recunoaște mereu problemele din care trece. Pe parcursul anului trecut, vedeta a adăugat 14 kilograme, iar hainele nu o mai încăpeau.

Internauții din mediul i-au adresat cuvinte dure pentru felul în care arăta, iar apoi, ai considerat că este însărcinată. Andreea Mantea a spus adevărul și a mărturisit că doar s-a îngrășat câteva kilograme, dar are ambiție să ajungă la forma sa de dinainte și la talia sa de invidiat.

Ce mărime poartă Andreea Mantea la blugi

La emisiunea prezentată de Teo Trandafir, vedeta a spus că a ajun să îi fie rușine de noua mărime pe care o are la blugi și a rugat un prieten de familie să îi facă cumpărăturile din mall. Prezentatoarea de la „Casa iubirii” a ajuns să poarte mărimea L, ceea ce nu s-a mai întâmplat în trecut.

@lifeofemys #romaniamea #tiktokro #foryou #tiktokromania #astaeromania #viral #goviral #romaniatrista #teoshow #andreeamantea ♬ original sound – Emy✔

„Am pornit de la blugi. L-am trimis pe domnul  Radu, care este un prieten al familiei, care ne ajută. L-am trimis de rușine, atenție ce am spus, de rușine să îmi cumpere o pereche de blugi. Mie îmi era rușine să mă duc să-mi cumpăr. Aveam de la XS care înainte îmi erau largi, S-ul îmi era mare și mi-am cumpărat M. Când i-am luat, fata de la casă s-a uitat într-un fel la mine, dar i-am spus că vreau să-i port cu ceva mai larg. Dar, de unde, am văzut că nici ăștia nu mă mai încap. Așa că l-am trimis pe domnul Radu să-mi cumpere blugi mărimea L.

Dacă mă duceam eu să cumpăr, era prăpăd, nu se poare așa. Așa că ia uite, că eu am în casă blugi mărimea L, adică 40. Costumul de pe mine, a făcut făcut în urmă cu ceva timp pe măsurile de atunci. Sacoul îmi vine, dar pantalonii nu i-am putut lua, fiindcă nu m-au cuprins, deși sunt măsura 40. Am văzut că m-am îngrășat și am fost jignită pentru acest lucru. Dar nu a fost așa dintr-o dată, a fost într-un timp mai lung.”


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro