Reclamă

Virgil Ianțu este unul dintre cei mai apreciați prezentatori din televiziunea românească. Acesta a devenit foarte cunoscut pentru emisiunea „Copiii spun lucruri trăsnite”, care a prins repede la public. Omul de afaceri Cristi Borcea a avut un impact major în viața prezentatorului, dar nimeni nu a știut până acum.

Virgil Ianțu s-a remarcat pentru calitățile sale în moderarea unei emisiuni. Acesta a prezentat show-uri foarte cunoscut în trecut, precum „Copiii spun lucruri trăsnite” sau „Vrei să fii milionar.”

În același timp, Cristi Borcea era un om de afaceri foarte cunoscut și acționar al clubului de fotbal Dinamo București până în anul 201, când a plecat.

Social Media

Cristi Borcea i-a propus realizarea emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite”

Cristi Borcea a avut un impact major în cariera lui Virgil Ianțu și i-a oferit cea mai bună idee de emisiune cu care va face audiențe uriașe. Când a auzit despre ce este vorba, Ianțu s-a retras din discuție considerând că nu este pentru el un astfel de format.

Este vorba despre faimoasa emisiune unde copiii erau lăsați să se exprime liber, „Copiii spun lucruri trăsnite,” pe care a acceptat să o facă.

În prezent, pe Youtube este o emisiune cu un format asemănător, moderată tot de acesta, numită „Copiii spun u Virgil Ianțu. ” El își dorește să aibă la fel de mult succes cum a avut și în trecut cu emisiunea anterioară.

„Cristi Borcea a venit și mi-a aruncat un pliant pe masă. Mi-a zis: uite, asta e următoarea emisiune pe care o să o faci. E o emisiune cu copii. Nu, ce să fac eu cu o emisiune de copii? Nu mă interesează, nu am copii, nu am vreo chimie cu copiii. Mi-a zis să mă duc să văd o înregistrare originală, americană, cu emisiunea moderată de Bill Cosby. Când am văzut despre ce este vorba și ce presupune, m-am dus la el și i-am zis că vreau să o fac.”, a spus Virgil Ianțu în cadrul unui podcast.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro