Reclamă

Adrian Alexandrov este bărbatul cu care se iubește fostul ministru al turismului de mai bine de cinci ani. Acesta este discret și nu îi place să se afirme în spațiul public. Cei doi au împreună și o fiică, pe micuța Eva Maria.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Rodul iubirii este micuța Eva Maria care le înseninează acestora zilele și care s-a născut în anul 2018 în Costa Rica. Cei doi nu sunt căsătoriți, dar își doresc ca marele eveniment să aibă loc la un moment dat.

Cu ce se ocupă Adrian Alexandrov

Adrian Alexadrov s-a născut și crescut în Tulcea. După absolvirea liceului, acesta a studiat în Anglia la London Academy of Media Film and TV Presenter. Totodată, a fost și model masculin, unde a avut un mare succes, defilând și pentru Cătălin Botezatu.

După această perioadă, a lucrat ca însoțitor de zbor la compania aeriană Emirates.

A renunțat și la această slujbă și activează în domeniul imobiliar. Din 2017, afacerile sale s-au extins în domeniul imobiliar, iar, partenera sa l-a susținut în totalitate. Bărbatul nu își dorește să fie o prezență publică și nu apare des în spațiul mondenităților.

Între parteneri există și o diferență de vârstă, dar nu sunt deranjați de acest aspect. Elena Udrea are 48 de ani, iar iubitul ei este cu 13 ani mai mic decât aceasta. Cei doi sunt fericiți unul în compania celuilalt și nu ar schimba nimic în relația lor.

Social Media

În trecut, Adrian Alexandrov mărturisea că între ei este o diferență de doar 10 ani, în niciun caz 13. Acesta consideră că are multe de învățat de la partenera sa, având în vedere experiența de viață.

„Vârsta este un impediment pentru cei care aleg să-și trăiască viața după gurile altora. Nu e o diferenţă de vârstă atât de mare, doar 10-11 ani diferenţă între noi. Eu mă consider un om matur care are ce învăţa de la o femeie ca Elena, pentru că are experienţă de viaţă destul de mare. Ne sprijinim unul pe celălalt.” , a declarat Adrian Alexandrov în urmă cu ceva timp.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro