Reclamă

Cunoscuta actriță Maria Dinulescu s-a orientat către un alt domeniu. Aceasta s-a ocupat în timpul pandemiei de construirea caselor și a ales să plece în Dubai să învețe mai multe. Are un vis măreț pentru care luptă și nimic nu o va opri.

În pandemie, când toată lumea era stresată datorită numărului mare de cazuri și a problemelor care pot apărea, Maria Dinulescu a profitat de situație. Pentru a nu sta degeaba, aceasta a început, inițial, cu vopsirea gardului său, apoi și-a dat seama că oamenii care locuiesc la bloc, cu siguranță și-ar dori o casă. În acest fel, actrița a sesizat oportunitatea și a învățat să construiască case. S-a mutat în Dubai, unde face lucruri spectaculoase.

„Sunt în Dubai de trei luni. Pandemia m-a prins în America, unde am filmat un scurtmetraj. La întoarcerea în România, când totul era închis, am decis să vopsesc gardul casei mele. După câteva zile parcă nu se mai termina. Înjuram și vopseam gardul – moment în care mi-am dat seama că majoritatea celor care sunt închiși în apartamente ar fi bucuroși să aibă o grădină și să poată sta afară, ca să vopsească gardul.” a spus actrița într-un interviu pentru Fanatik.

Social Media

Maria Dinulescu dorește să-și regizeze propriul film

Actrița și-a dat seama că reușita ei din timpul pandemiei o va ajuta pe viitor. Aceasta a avut un vis măreț, de a ajunge în Dubai pentru construirea de case, ceea ce s-a și întâmplat. Ajungă în orașul tuturor posibilităților, Maria Dinulescu a fost angajată imediat de o companie de imobiliare și, deja, are vânzări, de care este foarte mândră. Cu banii pe care îi câștigă, își dorește să regizeze propriul film.

Totodată, consideră că experiența în Orientul Mijlociu o va dezvolta foarte mult pe plan personal fiindcă trăiește și are de-a face cu o cultură complet diferită de ceea ce există în Europa sau în Statele Unite ale Americii, unde a mai fost în trecut.

Am realizat atunci că era momentul oportun de a vinde casa pe care o aveam.
Experiența construcției celor două case în timpul pandemiei mi-a dat încredere că pot veni în Dubai și să lucrez în vânzări de proprietăți, pentru o perioadă de un an sau doi. A fost cea mai bună alegere. Am fost angajată imediat și deja am vânzări cu care mă mândresc. Îmi doresc să îmi ofer o siguranță financiară și să am banii necesari pentru a îmi regiza filmul. Nu mai spun despre cât de bine îmi va prinde o experiență într-o cultură atât de diferită precum cea din Orientul Mijlociu. Ca actriță voi avea o experiență trăită foarte valoroasă pentru următoarele mele roluri.”, a mai adăugat Maria Dinulescu.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro