Reclamă

Gina Pistol şi Smiley sunt împreună încă din martie 2017, deşi nu s-au afişat niciodată împreună. Ambi extrem de îndrăgiţi în peisajul mediatic din România, Gina şi Smiley au ales să aibă o relaţie discretă şi ferită de ochii curioşilor.

Din martie 2017, Smiley şi Gina Pistol formează un cuplu şi deşi aceştia nu au fost întotdeauna în reflectoarele publicului, ei au în gând să îşi unească destinele. Având o relaţie discretă, ambii amorezi au stat de fiecare dată departe de ochii curioşi ai opiniei publilce, însă, cum Pistol a fost plecată pentru a filma Asia Express, amoreza a recunoscut dorul infernal pe care îl dulce pentru Simley.

„Eu sunt bine cum sunt (n.r. nemaritată). Am vorbit cu el despre nuntă. Eu nu mă grăbesc, cred că doar  mama. La câte şedinţe foto în rochie de mireasă am avut… Când mă voi mărita, voi face o petrecere în aer liber, fiecare vine imbrăcat cum vrea. Voi face un grătar fără mici! Fac 39 de ani, dar nu am nicio problemă că sunt nemăritată la vârsta asta!’, spunea Gina în 2019.

În cazul în care Pistol alege să se mărite cu individul anterior menţionat, aceasta spune că este decisă vehement să îi poarte numele, respectiv, Maria.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro