Reclamă

În cursul serii de 07.02.2020, doi copii în vârstă de 7 şi 14 ani au suferit arsuri în urma tentativei acestora de a face focul în sobă utilizând un spray inflamabil.

Conform Serviciului Judeţean de Ambulanţă, cei doi copii din localitatea Valu Traian au vrut în să se încălzească şi au decis să încerce să facă focul în sobă, însă flacăra aprinsă le-a explodat în faţă.

Potrivit declaraţiilor directorului SAJ Constanţa, în soba respectivă a fost introdus un spray inflamabil.

Copii au ajuns la Spitalul Judeţean cu arsuri la feţe şi pe căile respiratorii superioare. Aceştia au fost ulterior transportaţi la Bucureşti.

Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa a declarat că starea copiilor este stabilă şi nu pun probleme deosebite. Potrivit spuselor acestuia, copii au fost conştienţi şi au cooperat cu medicii fără nicio problemă.

„Starea lor este stabilă, nu pun probleme deosebite. Copiii erau conștienți, cooperanți, dar procedura a fost de intubație pentru protejarea căilor respiratorii, pentru că se formează un edem laringian și pot să intre în stop cardiorespirator”, a precizat directorul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro