Reclamă

Chiar și acum, la vârsta de 69 de ani, președintele rus continuă să fie un mister pentru toată lumea. Viața liderului de la Kremlin este învăluită în mister, la fel ca oricărui agent KGB. În presă s-a scris că Vladimir Putin ar avea o legătură cu România. Iată care este adevărul. 

Oricâte multe dovezi i-au fost aduse în față, lui Vladimir Putin nu l-a plăcut niciodată să v0rbească despre viața lui personală. Familia lui este pentru opinia publică o mare necunoscută. La începutul anilor 2000, susținea că cel de-al Doilea Război Mondial i-a afectat familia.

Familia lui Vladimir Putin a avut o viață grea

Într-un documentar realizat de Gândul.ro, se arată că părinții lui erau Vladimir Spiridonovici Putin, funcționar în marina sovietică, și Maria Ivanovna Putina, muncitoare într-o fabrică.

Familia lui Vladimir Putin nu a trăit vremuri prea roz. Fratele său mai mare a fost ucis în război, iar cel de-al doilea frate a murit din cauza unei boli. Și mama sa a fost la un pas de moarte din cauza foametei.

Misterul a fost elucidat! Care este, de fapt, legătura secretă ale lui Vladimir Putin cu România
Pixabay

Care este legătura neștuită a lui Vladimir Putin cu România

Dar, presa internațională susține că Vladimir Putin ar avea o legături secrete  cu România, atât prin prieteni, cât și prin familie. Stră-străbunicul lui ar fi fost un român din Basarabia și s-ar fi numit Vladimir Putină.

Străbunicul lui Vladimir Putin ar fi fost unul dintre dintre cei 400 de soldați care se aflau în garda personală a lui Dimitrie Cantemir. După ce domnitorul din Moldova a pierdută bătălia la Stănilești pe Prut, în anul 1711, bărbatul a fugit în Rusia, ba chiar decorat de țarul Petru cel Mare pentru loialitate.

Un jurnalist rus chiar a declarat că are dovezi prin care poate demonstra că Putin ar avea origini românești. Alte dezvăluiri spun că mama liderului rus ar avea origini din Georgia şi l-ar fi dat spre adopţie, când avea 10 ani. Această informație nu a fost însă confirmată până în prezent.


Reclamă

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro